A Jobbik árulói irányítják Magyar Péter kampányát

A Jobbik árulói irányítják Magyar Péter kampányát

A David Pressmannel és Nagy Ervinnel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik infrastruktúráját és használható embereit Magyar Péter felbukkanásának első percétől átirányította az új projekthez. Vajon kinek az utasítására? – teszi fel a kérdést cikkében a Magyar Jelen.

Mint írják, már akkor jobbikos káderek sorakoztak fel Magyar Péter mögött, amikor még csak fenyegetőzni kezdett a titkos hangfelvétellel. Már ekkor teljes erővel zajlott a szervezkedés, a pénzügyi, szervezeti források csatasorba állítása, hogy minél nagyobbat szóljon a politikai attrakció.

Az információk szerint Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök és a mögötte állók személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak a rendelkezésére bocsátani.

A politikai létéért küzdő Gyöngyösi meglepő gyorsasággal és kételyek nélkül sietett az új baloldali messiás segítségére, mint aki kész kottából dolgozik.

A Magyar Jelen összegyűjtötte mindazt, ami ezt bizonyítja.

A közösségi média használata döntő szerepet kellett hogy játsszon Magyar felfuttatásában, így hát a Jobbik kommunikációs igazgatót rendelt mellé. Egy kétségkívül rátermett fiatalembert, aki a nem túl fiatal jobbikosok közül mindig is kitűnt a közösségimédia-platformok ismeretével.

Kiss Zoltán Imre öt évvel ezelőtt a nagy baloldali összeborulás jelöltjeként, Gyurcsánnyal és a Momentummal a háta mögött már próbálkozott a politikával, igaz mindössze 201(!) szavazatot sikerült összegyűjtenie.

Aztán mint fiatal káder kinőtte magát a Jobbikban, mindenekelőtt a közösségi médiában bizonyított, egyre inkább kommunikációs főnökként segítette Gyöngyösi Mártont. Aki most egyik napról a másikra átirányította a segítséget kérő Magyar Péterhez.

Kiss Zoltán Imre volt az, aki Szabó Gábor Szaszi, a Jobbik árulását a háttérből levezénylő pártigazgató jobbkezeként tevékenykedett. Az ő hangja volt felismerhető azon az automata telefonhíváson, amellyel akár több tízezer embert is felhívhattak a 2019-es EP-választás előtt azzal a hazug információval, hogy egy sosem létező közvélemény-kutató cég, a Fókusz Közvéleménykutató Intézet azt mérte, hogy a Mi Hazánk és a Kétfarkú Kutya Párt nem fog bejutni az Európai Parlamentbe, ezért szavazzanak az emberek inkább a balliberális összefogásra. Emiatt a hívás miatt a Mi Hazánk Mozgalom a választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést is tett.

Már a politikai cirkusz megindulásától Kiss Zoltán Imre kezelte Magyar Péter Facebook-oldalát. Árnyékként követte, folyamatosan videózta, a videókat megvágta, a bejegyzéseket kirakta, időzítette, a hozzászólásokat moderálta, szűrte, manipulálta.

Azon az emlékezetes napon Magyar Péter már Kiss Zoltán Imrével együtt érkezett az ügyészségre is, az élő közvetítésben jól látszott, hogy az autóban ő forgatta az érkezés körüli cirkuszt felvezető anyagot. Az ügyészségre való bevonuláskor Magyar közeléből el nem mozdulva, egy lépés távolságból filmezett mindent.

Ekkor még látványosan álcázni próbálta magát, nehogy felismerjék: fekete maszkban követte Magyart.

Aztán maszkban várta az ügyészség előtt Magyar Pétert.

Maszk és napszemüveg – nagyon félt a korai lebukástól.

A háttérben, egy közeli utcában már ekkor ő irányította Magyar Péter nehézsúlyú bodyguardokból álló testőrségét, az alvilág köreiben is jól ismert nehézfiúkat. A fotókon jól látszik, amint az ügyészég előtt várakozva eligazítást tart nekik. Itt már le merte venni magáról a maszkot.

Hírdetés

A Jobbik kommunikációs főnöke ezután is folyamatosan követte Magyar Pétert, irányító, szervező és nyilvánvalóan összekötő szerepet betöltve.

Kiss Zoltán Imre felügyelte március 26-án már az első pesti demonstrációt is. Itt éppen a hangosítást ellenőrzi. Még ekkor is próbálta álcázni magát, továbbra is nagyon félt a lebukástól. Nemcsak maszkot, egy kalapot is felvett.

Miután így is többen felismerték, a Kossuth téri nagygyűlésen már nem álcázta magát. Látványosan szervezett, irányított, dirigált.

Azóta is folyamatosan szervez, irányít. Kezeli, moderálja Magyar Péter közösségimédia-felületeit, de ha kell, táskát cipel, Nagy Ervint is kiszolgálja. Mindig bekálbelezve, az egész stábbot irányítva. Információk szerint közben folyamatosan tájékoztatja Gyöngyösi Mártont, a Jobbik elnökét.

Mindig ő állítja be a megfelelő helyre Magyar Péter lemázolt furgonját.

A legalább 20 emberből álló testőrség irányítása is a jobbikos igazgató dolga. Fotósok rögzítették, amikor például Debrecenben eligazította Magyar Péter alvilági körökben is jól ismert embereit.

Nem csak kommunikációs igazgató. Minden rendezvényen ő az operatív tiszt és a főrendező. Szemmel láthatóan előre elkészített, gondosan egyeztetett parancsok, utasítások, tervek alapján tevékenykedik.

A megszólaló stábtagok szerint Kis Zoltán Imre stílusa ugyanolyan arrogáns, kioktató, mint Magyar Péteré. Bárkin átgázol, nem tűr ellentmondást. Sokakat megalázott már, nem szeretik, a háta mögött kibeszélik.

Radnai László lett Magyar Péter vezérkari főnöke, fia az operatív tiszt

A hajdani Jobbik egy másik árulója, a néhány éve a párt átállításával, szétverésével megbízott Radnai László most Magyar Péter szervezetének elsőszámú irányítója. Az operatív feladatokat Magyar csapatában fia, Radnai Márk, az RTL Klub szappanopera-főrendezője (Drága örökösök, Korhatásos szerelem) látja el.

Radnai László már 1983-tól(!) nagy amerikai multinacionális cégek magas beosztású alkalmazottja volt, akit eredetileg a kommunista titkosszolgálat híres fedőszervétől, a CHEMOLIMPEX-től irányítottak át a DOW CHEMICAL-hoz. Amerikai kapcsolatai innen erednek, az elmúlt években magas beosztásokban dolgozott a GALLUP Intertanional-nál, a Du Pont-nál, a Leo Burnettnél, a Havas Wordwilde-nál és a Meanwihile Consulting-nál. Több éven át ügyfelei közé tartozott a nemzetközi Bertelsmann RTL Groupja is. 1997-től éveken át az SZDSZ médiatanácsadójaként dolgozott. A Jobbiknál azt a szerepet szánták neki, hogy a háttérből levezényelje a „néppártosodást”, vagyis a párt „átállítását”.

Információk szerint Idén február végétől Magyar Péter vezérkari főnöke, aki a háttérből irányítja az eseményeket. A nyilvánosság előtt fia jelenik meg, ő Magyar Péter működésének, rendezvényeinek elsőszámú irányítója, a háttércégek szervezője, anyagi források kezelője.

Radnai Márk mindenhová követi Magyar Pétert, szervezi, irányítja a demonstrációkat, ő volt a „karmestere” a Kossuth téri rendezvényeknek is.

Magyar Péter április 6-i budapesti tüntetésén az ifjabb Radnai végig együtt volt Magyarral és Vogel Evelinnel.

Radnai Márk cégei jelentős szerepet játszhatnak Magyar Péter finanszírozásában. Látható cége a Roger Capital Kft., melynek fő tulajdonosa az a Salusinszky család, melynek István nevű tagja a kommunista időkben a Magyar Külkereskedelmi Bank vezérigazgatója volt.

Jól látható tehát, hogy Magyar Péter háttéremberi között nemcsak a Jobbik árulói, hanem a rendszereken és pártokon átívelő kommunista hálózat bizonyos tagjai is megtalálhatók – vonja le a következtetést a Magyar Jelen.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »