Családi piknik – vidám hangulat és szórakozás az Erdélyi János Alapiskola háza táján

Családi piknik – vidám hangulat és szórakozás az Erdélyi János Alapiskola háza táján

Május-június a szabadtéri programok időszaka az iskolában is, a kellemes melegben pedig jól esik egy kis közös időtöltés. A nagykaposi Erdélyi János Alapiskola mellett működő Szülői Szövetség lelkes csapata május 25-én immáron másodszor rendezte meg Családi piknikjét az iskola apraja-nagyja, szülők és pedagógusok számára, hogy a kötetlen szórakozáson túl szorosabbra vonja a kapcsolatot az iskola és a családok között.

A piknik kellemes környezetben, az iskola sportpályáján zajlott mintegy 350 fő részvételével.

Lakatos Denisza, az Erdélyi János Alapiskola Szülői Szövetségének elnöke köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik hozzájárultak a piknik megvalósulásához, a rendezvényt támogató Bethlen Gábor Alapnak és Herczegh Károly Alapítványnak, más támogatóknak, a szervező csapatnak és természetesen a részt vevő családoknak.

Hírdetés

A rendezvényen részt vettek a támogató Herczegh Károly Alapítvány képviselői is: Herczeghné Petneházy Melinda, Nagykapos díszpolgára; fia, Herczegh Károly és Gabri Rudolf.

A pikniken egyéni és csapatversenyek, valamint a jó hangulatért kezeskedő egyéb programelemek várták a családokat: ninjawarrior pálya, focikupa, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, fotósarok és az elmaradhatatlan lángos is része volt a programnak. Szabadtéri előadásként idén a Hahota Gyermekszínház A Brémai muzsikusok című zenés, interaktív elemekkel színesített színdarabját tekinthették meg az érdeklődők.

(VE/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »