Berényi: Európában irányváltásra van szükség, június 8-án ezt megtehetjük!

Berényi: Európában irányváltásra van szükség, június 8-án ezt megtehetjük!

Berényi József egy hete részt vett a Régiók Bizottságának plenáris ülésen Brüsszelben, melyet az Ukrajna Európai Uniós bővítése kapcsán szerveztek. Ekkor nem kapott szót, azonban pénteken az intézmény egyik szakbizottságának ülésén Európa népességcsökkenéséről szóló anyag megvitatásakor viszont elmondhatta, hogy a tradicionális családok támogatásával lehet a leghatékonyabban ösztönözni a gyermekvállalást.

Mint felszólalásában kifejtette: „a tradicionális család kulcsfontosságú. Ha támogatjuk a tradicionális családokat, annak pozitív következménye lesz a gyerekszületések terén.”

Mint mondta, a demográfiai változások több okra vezethetőek vissza, a megoldás a fiatal tradicionális családok kezében van.  Ezért logikus, hogy támogatni kell őket az Európai Unió kohéziós alapjából is.

Hírdetés

A progresszív liberális kollégák a téma kapcsán megint gendereztek egy nagyot, s a tradicionális család fogalmát pedig már-már nevetségessé igyekeztek tenni.

Ismét beigazolódott: Európában irányváltásra van szükség. Június 8-án ezt megtehetjük! – húzta alá a közösségi oldalán közzétett felszólalásában.

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »