Baleset baleset hátán a Dunaszerdahelyi járásban

Baleset baleset hátán a Dunaszerdahelyi járásban

Hétfőn délután több baleset is történt a Dunaszerdahelyi járásban. Először Dunaszerdahelyen ütközött a Komárom irányába tartó vonat egy autó utánfutójával, minek következtében nagyjából kétórás késést jeleztek a szakaszon, majd Nagymegyeren ütközött kamionnal a személyvonat, itt legalább három sérültről érkeztek hírek. Ezen kívül a medvei hídon vélhetően defektet kapott egy kamion, minek következtében a korlátnak csapódott és lerepült a hídról.

Ez utóbbi esetben a baleset szemtanúi segítettek a kamion sofőrjén, aki az ütközés után kirepült a kamionból – valószínűleg ez lett a szerencséje. A helyszínre kiérkező mentők ellátták és kórházba szállították.

A nagymegyeri balesetnél úgy tűnik, hogy nem volt ilyen szerencsés a kamion vezetője. Sajtóhírek szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, hogy elszállítsa a sebesültet. Ezen kívül még két személyi sérülésről számoltak be.

Hírdetés

A Leo Express közlése szerint a Dunaszerdahelynél történt balesetnél autóval ütközött a vonat, az Útinform-csoport információi szerint az autó utűnfutójával ütközött.

 

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »