Az orvos a halva jótékony tulajdonságairól beszélt

  https://nevnov.ru/860638-vrach-rasskazala-o-poleznykh-svoistvakh-khalvy?utm_source=24smi&utm_medium=referral&utm_term=1536&utm_content=3309330&utm_campaign=10732

Hírdetés

 20.01.2021 Katya KornA poliklinika vezetője, Elena Timoshkina orvos elmondta, hogy a halva segít megőrizni az egészséget és a szépséget. Sok kutató a keleti édességet tekinti a test fiatalításának. A Halva A, E, B vitamint tartalmaz. Ezek befolyásolják a körmök, a bőr, a haj állapotát. D-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az izmokat és a csontrendszert.Halva az ókortól kezdve népszerű volt. A keleti édesség Iránból ered. Onnan a recept elterjedt az egész világon. Népszerűvé vált Törökországban, Indiában, Izraelben, Libanonban. Hamarosan Oroszország területén találta magát.A cukrászda nemcsak íze, hanem jótékony tulajdonságai miatt is népszerűvé vált. Erről a Nation News-nak Elena Timoshkina orvos, a szaranszki 4. számú rendelőintézet egészségügyi központjának vezetője, Elena Timoshkina orvos nyilatkozott.
wikipedia.org / Sterilgutassistentin / CC3A Halva A, E, B vitamint tartalmaz. Ezek befolyásolják a körmök, a bőr, a haj állapotát. D-vitamint is tartalmaz. Erősíti az izmokat és a csontrendszert.Sok kutató úgy véli, hogy a halva megfiatalítja a testet. Segít megőrizni az egészséget és a szépséget. Timoshkina a sportolóknak ajánlja a terméket. Az édességek rendszeres fogyasztása szintén segít megbirkózni a szorongással és az álmatlansággal.Az étrend kérdése mindig releváns. De most különösen fontos a helyes étkezés az immunrendszer erősítése érdekében. A NEVSKIE NEWS olyan hasznos termékekről írt, amelyeket a COVID-ben szenvedő betegeknek el kell fogyasztaniuk.


Forrás:polgarno.blogspot.com
Tovább a cikkre »