Asztalitenisz-vb: Madarász és Ecseki egyesben és vegyes párosban is búcsúzott

Asztalitenisz-vb: Madarász és Ecseki egyesben és vegyes párosban is búcsúzott

Madarász Dóra és Ecseki Nándor előbb közösen vegyes párosban, majd egyesben is kikapott az első fordulóban a houstoni egyéni asztalitenisz-világbajnokság keddi nyitónapján.

A világranglistán 64. Madarász női egyesben a 79. luxemburgi Sarah De Nuttéval csapott össze a 128 között és ugyan egy játszmát megnyert, összességében azonban simán veszített, azok után, hogy Ecsekivel vegyes párosban szintén izgalommentes összecsapáson bukott el a Puerto Ricó-i Adriana Diaz, Brian Afanador kettőssel szemben.

A férfi ranglistán 132. Ecsekinek egyéniben eleve nem lehettek vérmes reményei, ugyanis a 64 közé kerülésért a rangsorban 19. japán Niva Kokival kellett megküzdenie, aki a mérkőzésen magabiztosan érvényesítette a papírformát.

Szerda hajnalban lépett asztalhoz Hartbrich Leonie (183.) is, aki a női egyes nyitókörének első két szettjében alaposan megizzasztotta a legjobb amerikai játékosnak számító, a világranglistán 30. Lily Zhangot,

Hírdetés

ám végül négy játszmában kikapott és szintén búcsúzott.

A keddi napot így két győzelemmel és hat vereséggel zárta a magyar küldöttség, melynek tagjai közül Szudi Ádám és Lakatos Tamás jutott be férfi egyesben a 64 közé.

 

Eredmények


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »