A Ryanair új járatokat indít Kassáról Dublinba és Bécsbe

A Ryanair új járatokat indít Kassáról Dublinba és Bécsbe

Nyitókép: TASR/František Iván

A Ryanair ír fapados légitársaság új járatokat indít Kassáról Dublinba és Bécsbe – tájékoztatott Karolína Linhartová a kassai reptér nevében.

A Kassa–Dublin vonalon első alkalommal október 31-én indul útjára a Ryanair gépe. A járat hetente kétszer fog közlekedni 189 férőhellyel. Kassáról szerdánként 19.50-kor, vasárnaponként pedig 14.05-kor indul a gép. Az út háromórás.

Hírdetés

Ami a Kassa–Bécs járatot illeti, az első gép november 1-jén indul útjára. A járat hetente kétszer fog közlekedni szintén 189 férőhellyel. Kassáról hétfőnként 9.05-kor, péntekenként pedig 13.45-kor indul a gép. Az út egyórás.

Kassáról a Ryanair gépei jelenleg Prágába, Liverpoolba és London-Stanstedbe repülnek. Kassáról Bécsbe közvetlen légi járatot az Austrian Airlines működtet. A Wizz Air légitársaságnak köszönhetően a kassai reptérről London-Lutonba és Doncaster Sheffieldbe lehet eljutni, míg az Air Explore-nak köszönhetően Zadarba lehet repülni.

Az összes légitársaságra általános érvényű szabályok vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy az egész repülőút alatt FFP2-es szájmaszkot kell viselni, be kell tartani a kézhigiéniát és a távolságot.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »