Egy 17 és egy 15 éves fiú megerőszakolt egy 15 éves lányt Zádorfalván

Egy 17 és egy 15 éves fiú megerőszakolt egy 15 éves lányt Zádorfalván

Megerőszakolt egy 17 éves és egy 15 éves fiú egy 15 éves lányt, a múlt héten, Zádorfalván. A bíróság négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított nyomkövetős, bűnügyi felügyeletét, azzal, hogy engedély nélkül nem hagyhatják el a lakhelyüket.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint a 15 éves lány hazafelé tartott a biciklijével, amikor leszólította őt három falubeli fiatal. A beszélgetés során a két gyanúsított megkérte a lányt, hogy menjen velük, mert mondani akarnak neki valamit.

A tinilány elkezdte követni őket, és, amint egy külterületi részhez értek, a két gyanúsított behúzta őt az út mellett található, kétszintes, elhagyatott pinceházba, ahol mindketten, erőszakkal, szexuális cselekményt végeztek vele, majd megfenyegették a lányt, hogy erről senkinek se beszéljen.

A gyanúsítottak cselekménye minősített szexuális erőszak bűntettének is minősülhet, bizonyítottság esetén. Ennek pedig olyan magas a büntetési tétele, hogy tartani lehet attól, hogy a gyanúsítottak megszöknének vagy elrejtőznének a hatóságok elől.

A bíróság álláspontja szerint az is feltehető, hogy a gyanúsítottak, a bizonyítási eszközök elrejtésével vagy a sértett és a tanúk befolyásolásával, megnehezítenék a bizonyítási eljárást. A bíróság, mindezeket mérlegelve, négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított nyomkövetős, bűnügyi felügyeletét.

A végzés végleges.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »