Élőben a Ferencváros és a Puskás Akadémia kupamérkőzése

Élőben a Ferencváros és a Puskás Akadémia kupamérkőzése

A Ferencváros az Európa-liga főtáblájáért küzd Bosznia-Hercegovinában, a Borac Banja Luka ellen. Az első mérkőzésen, a Groupama Arénában nem született gól. A Puskás Akadémia a Konferencia-liga főtáblájára jutna egy újabb csodával: a firenzei 3-3 után a Pancho Arénában játszik a Fiorentinával. Az összevetésben az idegenben szerzett gólok továbbra sem számítanak többet.

A Ferencváros kezdő tizenegye tartogatott meglepetéseket: nem kezd Varga Barnabás és Kristoffer Zachariassen sem kezd, Pascal Jansen a Dibusz – Makreckis, Knoester, I. Cissé, C. Ramírez – Maiga, Rommens – Abu Fani – Misidjan, Pesics, A. Traoré tizenegyet választotta. A Borac kezdő csapata: Manojlovics – Vukcsevics, Meijers, Carolina, Herera – Grahovac, Skorup – Kulasin, Savic, Szrecskovics – Lukic.

Hírdetés

A Pancho Arénában Hornyák Zsolt a Pécsi – Maceiras, W. Golla, Stronati, Nagy Zs. – Plsek, Favorov, Nissilä – Soisalo, Puljic, J. Levi összetételű gárdát választotta. Az olaszok erősebben állnak fel, mint Firenzében a mérkőzés elején, kezd Amrabat és Kean is: De Gea – Martínez Quarta, Pongracic, Ranieri – Dodo, Sz. Amrabat, Richardson, Biraghi – Ikoné, Kean, Sottil. A PAFC-ban két magyar, a Fiorentinában négy olasz került a kezdőbe.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »