A Las Vegas-i lövöldöző a tömegmészárlás előtt meglőtt egy biztonsági őrt

Stephen Paddock, a Las Vegas-i lövöldözés elkövetője még a tömegmészárlás előtt pár perccel lőtte lábon a szálloda egyik biztonsági őrét – az eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff hétfői sajtótájékoztatóján közölte. A seriff elmondása szerint a Mandalay Bay szálloda biztonsági őrét, Jesus Campost valaki riasztotta a 32-ik emeletről Az őr október 1-én, vasárnap este 9 óra 59 perckor ért fel az emeletre, és Stephen Paddock ekkor lőtte meg. Az elkövető ezt követően kezdett el a szállodai ablakból mintegy 10-11 percen keresztül lőni a szálloda melletti countryfesztivál vendégseregére.

Joe Lombardo seriff további részleteket nem közölt. A múlt héten a rendőrség még azt mondta, hogy Paddock már javában lövöldözött, amikor Jesus Campos az emeletre érkezett, és Paddock az ajtón keresztül eresztett a lábába golyót – írja az MTI.

http://mno.hu/

A Las Vegas-i rendőrség Paddock indatékaival továbbra sincs tisztában. Annyit tudtak kideríteni, hogy szerencsejátékos volt, nagy összegekben játszott, és mivel törzsvendég volt a szállodában, a szobát ingyen kapta meg. Hétfőn a rendőrség ismét kihallgatta Paddock öccsét és több családtagját, de Lombardo seriff az újságírók kifejezett kérdéseire is csupán annyit közölt, már egyértelmű, hogy a férfi egyedül követte el tettét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »