VIP-részlegen „üdül” az okosóra miatt lebukó feleséggyilkos

VIP-részlegen „üdül” az okosóra miatt lebukó feleséggyilkos

Görögországban tovább borzolja a kedélyeket, hogy luxus körülményeket biztosítottak annak a férfinak, aki hidegvérrel meggyilkolta feleségét kisbabájuk szeme láttára.

A görög pilóta előre kitervelten, különös kegyetlenséggel fojtotta meg egy párnával 11 hónapos kisbabájuk szeme láttára fiatal feleségét – írja a Hirado.

Hogy megússza a gyilkosságot, a rendőröknek azt hazudta, hogy három albán férfi betört az otthonukba, őt elkábították, feleségét pedig megfojtották.

A rendőröknek azonban gyanús lett, hogy a férfi sztorija más volt, mint amit a család okoseszközei rögzítettek.

A férj mobiltelefonja, a feleség okosórája és a család biztonsági rendszere mind rögzítettek adatokat a gyilkosság idején. Ezekből egyértelműen kiderült, hogy a feleség, Caroline Crouch még életben volt, amikor a férje állítása szerint már megölték. Ráadásul a család kameráiból sem akkor távolították el a memóriakártyákat, amikor Babis Anagnostopoulos állította.

A nyilvánosság előtt megtört férjet játszó férfi végül bevallotta, hogy ő fojtotta meg egy párnával feleségét, mert az el akarta hagyni, és a kislányukat is magával vitte volna.

A halottkém jelentése szerint a haláltusa hat percig tartott.

Hírdetés

Az ügyet most tovább fokozza, hogy a férj az áldozat szüleit arra kérte, hogy fizessék ki elhunyt felesége holtestének hazaszállítását és a koporsóját is, amelynek ára körülbelül négyezer euró – írja a DailyMail.

Thanassis Haramanis, az áldozat családjának ügyvédje vasárnap a The Sunnak úgy nyilatkozott, hogy: „Ennek az embernek nincs semmi szégyenérzete. Először megölte Caroline-t, majd pénzt kért a szüleitől”.

A férfit jelenleg egy Athén külvárosában található börtönben őrzik. A börtönviszonyok azonban olyan rosszak voltak, hogy a görög kormány úgy döntött, áthelyezik a VIP-részlegre. A döntés a rabokból és börtönőrökből is heves indulatot váltott ki.

Ugyanis, a kegyetlen gyilkos, „ötcsillagos luxusban” éli napjait.

Pénteken ügyvédje sem tudta meglátogatni, mert attól tartottak börtönlázadás tör ki.

A férfi cellájában zuhanyzó, WC van, bútorokkal és tv-vel felszerelt, és kivételesen egy nagy ablak is emeli a komfortérzetét. Az egyik börtönőr úgy fogalmazott, hogy „olyan körülmények között van, mintha otthon lenne”.

A görög bíróság várhatóan 18 hónap múlva tárgyalja Babis Anagnostopoulos ügyét.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »