Bocsánatot kért a szövetségi kapitánytól a „bohócozós” nyilatkozat után a magyar válogatott jégkorongozó

Bocsánatot kért a szövetségi kapitánytól a „bohócozós” nyilatkozat után a magyar válogatott jégkorongozó

Galló Vilmos nyilatkozata profi sportemberhez méltatlan volt a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) szerint: a csatár bohócnak nevezte Don MacAdam szövetségi kapitányt a románok elleni vereség utáni, most azonban közösségi oldalán, a nyilvánosság előtt kért bocsánatot.

Galló Vilmos a Sport TV-nek adott mérkőzés utáni nyilatkozatában tett erős kijelentést a szövetségi kapitányra.

„Ezúton szeretnék bocsánatot kérni a nyilvánosság előtt tett interjúm miatt a szövetségi kapitánytól. A problémákat mindenképp az öltözőben, négy fal között kellett volna rendbe tennünk. Ahogy mondtam korábban is – mint minden játékos -, én is szerettem volna többet tenni a csapatért és ez így lesz a jövőben is”

írta közösségi oldalán a magyar válogatott támadója.

A bolzanói divízió I/A-világbajnokságon két győzelemmel kezdő csapat szerdán 51 másodperccel a vége előtt kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett az addig pont nélkül álló román együttestől.

„Tisztában vagyunk vele, hogy nem ezt az eredményt várta tőlünk a több száz helyszíni és több tízezer tévé előtti szurkoló. Már ezen a világbajnokságon is megmutattuk ugyanakkor, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek, és ígérem, a hátralévő két mérkőzésen is mindent megteszünk a csapat sikeréért”

Hírdetés

olvasható Galló bejegyzésében.

MacAdam egyben az MJSZ szakmai igazgatója is. Tavaly úgy vette át a szövetségi kapitányi posztot, hogy elődje, Kevin Constantine családi okok miatt lemondott, a kiszemelt utódok közül pedig senkivel sem sikerült megállapodni.

A magyarok pénteken a házigazda olaszokkal, a szombati záráson pedig a szlovénokkal találkoznak. A bolzanói torna első két helyezettje jut fel a 16 csapatos elitbe, és erre még mindig van esélye a MacAdam-csapatnak. Az utolsó helyezett pedig kiesik a divízió I/B-be.

A románok elleni vereség után lebohócozta a szövetségi kapitányt a magyar hokiválogatott játékosa

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »