Szabadult a fegyházból Vizoviczki László

Szabadult a fegyházból Vizoviczki László

Egy tavaly decemberi döntés értelmében március közepén szabadult a fegyházból Vizoviczki László, a Hajógyári-sziget volt ura, akit rendőrök megvesztegetése és költségvetési csalás miatt ítéltek el.

Szabadult a fegyházból Vizoviczki László – tudta meg a Magyar Nemzet. A Hajógyári-sziget egykori urát évekkel ezelőtt költségvetési csalás és rendőrök megvesztegetése miatt hét-hét év szabadságvesztésre ítélték. Mivel mindkét ügyében kimondták a bűnszervezetet, kedvezményt nem kaphatott.

Hírdetés

Néhány éve ugyanakkor a két büntetését összbüntetésbe foglalták, ám egy jogorvoslati indítványnak köszönhetően tavaly decemberben született ezzel kapcsolatban egy újabb döntés, ami kedvező volt Vizoviczki számára: a férfi összbüntetése nyolc évre és néhány hónapra rövidült. Ezt a döntést a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta – olvasható.

A fentiek értelmében a Hajógyári-sziget egykori ura szabadulhatott, hiszen beszámították neki a letartóztatásban, valamint a házi őrizetben (az új büntetőeljárási törvény szerint bűnügyi felügyeletben) töltött időszakot is.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »