A komáromi kórház igazgatója nyerte el a város díszpolgári címét

A komáromi kórház igazgatója nyerte el a város díszpolgári címét

Miroslav Jaška, az AGEL komáromi kórházának igazgatója vehette át a Komáromi Városi Képviselőtestület díját a város polgármesterétől. 

Az AGEL komáromi kórháza az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, és annak korszerűsítése tovább folytatódik. E pozitív tényre örömmel mutatott rá a város polgármestere is. Keszegh Béla szerint a folyamat egyik fő mozgatórugója a kórház igazgatója, Miroslav Jaška. A Komáromi Városi Képviselőtestület több képviselőjének javaslatára és közös döntésük alapján az AGEL komáromi kórházának igazgatója Miroslav Jaška, a „Komárom díszpolgára” címet nyerte el.

Az elismerést, melyet Miroslav Jaška korábbi munkájáért vehetett át, ösztönzésnek tekinti a kórház további fejlesztése érdekében. Bár nem komáromi születésű, egyre inkább kötődik a városhoz, és fontosnak tartja a megfizethető, ugyanakkor színvonalas egészségügyi ellátást a régióban élők számára. 

Hírdetés

„Meglepetéssel, de egyben nagy örömmel fogadom a díjat.  A Komárom városában eltöltött hét évem alatt az időm jelentős részét a kórházban töltöm. Ahogy a komáromiak nagyra értékeltek, úgy nekem is nagy elismerést és tiszteletet kell tanúsítanom az AGEL komáromi kórházának munkatársai, az AGEL társaság, valamint a komáromi lakosok iránt, élükön Keszegh Béla polgármesterrel. Köszönöm, hogy támogatta közös célunkat, mely szerint a régió legjobb kórházává szeretnénk fejleszteni a komáromi kórházat”

nyilatkozta Miroslav Jaška az AGEL komáromi kórházának igazgatója.

Körkép.sk/Agel


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »