Súlyos lehet II. Erzsébet királynő állapota, a családtagok Balmoralba utaznak

Súlyos lehet II. Erzsébet királynő állapota, a családtagok Balmoralba utaznak

A július óta Balmoralban tartózkodó királynőt orvosi felügyelet alá vonták, miközben közvetlen családtagjai egymás után érkeznek hozzá.

A Kensington-palota és a Clarence House is bejelentette, hogy Károly herceg, Kamilla és Vilmos herceg is Balmoralba utazik a királynőhöz, ez jelezheti a helyzet súlyosságát.

A Telex a Telegraph nyomán azt írja, Károly herceg már meg is érkezett Balmoralba. A királynő lány, Anna szintén megérkezett a birtokra, két másik gyereke, Andrew és Edward még úton vannak. Harry herceg és Meghan Markle – programjukat megszakítva – is Skóciába utazik.

Hírdetés

Vilmos herceg felesége, Katalin egyelőre Windsorban maradt három gyermekükkel, akik az első napjukat töltik új iskolájukban – közölte a Kensington-palota.

A királyi ház hét tagját szállító repülőgép nem sokkal 17:00 óra előtt megérkezett az aberdeeni reptérre. A BBC szerint a gépen utazott Vilmos herceg, András herceg és Eduárd. A Sky News szerint Harry herceg és Meghan Markle is a gépen lehetett. Aberdeenből még körülbelül egy órás autóút Balmoral, ahol a királynő van.

A Sky News szerint Liz Truss, miniszterelnök sem ma, sem holnap nem utazik Skóciába.

(Telex, HVG)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »