Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált

Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált

Egy karcagi cigány úgy megvert egy fiatal lányt tavaly áprilisban, hogy életveszélyes sérülései keletkeztek. Mindezt azért, hogy prostitúcióra bírja rá. A nyomozó hatóság vádemelést javasol a brutális férfival szemben.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 26 éves karcagi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 28-ra virradóra, lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy kiskorú helybeli lányt.

A férfi azt tervezte, hogy a lányt külföldön – a felügyelete mellett – prostituáltként dolgoztatja, és a saját megélhetését ebből fedezi. A lány ezt megtagadta, ezért a férfi olyan brutálisan bántalmazta, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták az elkövetőt, és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozó hatóság az emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott ügy vizsgálatát befejezte, vádemelést javasolnak, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »