Remekeltek az Európa-bajnokságon a komáromi erőemelők

Remekeltek az Európa-bajnokságon a komáromi erőemelők

Nyitókép: Comorra Powerlifterz Komárno

A Comorra Powerlifterz Komárno csapata 3 emberrel képviseltette magát a WUAP/AWPC Powerlifting Európa-bajnokságon mellnyomásban.

Teljesítményük: 2 kategória arany, 1 kategória ezüst, 1 abszolút ezüst, 1 abszolút bronz + egy különdíj a legnagyobb junior teljesítményért.

Vörös Sándor – Masters korcsoport és 125+ súlycsoportban képviselte a csapatot, ahol kemény küzdelem árán ezüstérmet harcolt ki egy 220 kilogrammos nyomással.

Ryšavý Tomáš – Open korcsoportban és -82,5 súlycsoportban közel 10 kilóval könnyebben a megszokottnál, de annál nagyobb motivációval indult neki a versenynek, ahol 195 kilogrammos nyomással Európa-bajnoki címet szerzett, emellett egy Open Abszolút 3. helyet is begyűjtött.

Hírdetés

Szeifert Ramón Junior korcsoportban és 125+ súlycsoportban szállt harcba . Nagy örömére a vártnál jobban sikerült számára az Eb, ahol egy 200 kilogrammos nyomással sikerült kiharcolnia az Európa-bajnok címet, valamint egy Abszolút Junior 2. helyet is, aminek elmondása szerint szintén nagyon örült.

Legnagyobb meglepetésére, amire nem is számított, sikerült elnyernem egy különdíjat is ami nem más mint a legnagyobb Junior teljesítmény a bajnokságon .

A második napon lezajlott a holthúzás (Deadlift) is. A csapatból egyedüli indulóként nagy bizonyítási vággyal indult neki a versenynek.

Junior korcsoportban és 125+ súlycsoportban szállt harcba és sikerült dupláznia. Újabb Európa-bajnoki címet szerzett, valamint ismét övé lett a legnagyobb teljesítményért járó különdíj a Juniorok között.

Szeifert Ramón sikeresen felállított egy európa- valamint egy világrekordot is.

Ezúton is gratulálunk a komáromi erőemelőknek, a Comorra Powerlifterz Komárno csapat tagjainak.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »