Népszerű a dunaszerdahelyi Frei kávézó – a vendégek kedvence a dohánykávé lett

Népszerű a dunaszerdahelyi Frei kávézó – a vendégek kedvence a dohánykávé lett

Megnyitott a Cafe Frei kávéházlánc dunaszerdahelyi kávézója. A különleges kávéélményre napi szinten több százan kíváncsiak, az első héten rekordforgalmat tapasztaltak.

A dunaszerdahelyi Max bevásárlóközpont földszintjén, rögtön a bejárattal szemben nyitott meg február közepén a Cafe Frei kávéházlánc csallóközi kávézója. A világ kávékülönlegességeit így már Dunaszerdahelyen is fogyaszthatják a vásárlók.

A csallóköziek és a délnyugati régióbeliek szívesen jártak korábban a magyarországi Győrbe a Cafe Frei kávéélmény miatt, a közelmúltban az üzletlánc a felvidéki Komáromban is nyitott egy kávézót.

A fogyasztók szerint a Cafe Frei termékei a kommerszebb, divatosabb dizájnkávék közé tartoznak.

Hírdetés

A dunaszerdahelyi leányvállalat társtulajdonosa, Takács Krisztián folyamatos teltházról számolt be a nyitás után egy héttel. Elmondta, kissé megijedtek, mikor az utóbbi hónapok tapasztalatai azt mutatták, hogy a bevásárlóközpont pang az ürességtől, de szerencsére nem kellett csalódniuk a nyitást követően, már az első napokban közel 250 kávérendelést vettek fel a nyitvatartási idő alatt a baristák, az első hétvégén pedig állandóan kígyózó sorok, csúcsforgalom volt a Cafe Freiben.

Az első hét tapasztalatai azt mutatják, hogy a csallóköziek, illetve a más régiókból is érkező vendégek kedvence a Nicaraguai dohánykávé, amely az alapító Frei Tamás kedvence is. A Jemeni fűszeres mokka és a mogyorókávé szintén nagy kedvencek lettek.

A vendégeknek tetszik a kávézó tágas tere, a kisgyerekekkel érkezők pedig külön díjazták a színes gyermeksarkat is. A Frei kávézót jó helynek találják a játékos randevúkra, hangulatos baráti vagy családi beszélgetésekre. A dunaszerdahelyi kávézó hétköznapokon kora reggeltől este kilencig várja a vendégeit.

A Frei kávézókban a vendégek a világ kávékülönlegességeit kóstolhatják meg, ezeket gondosan, belső receptúra alapján készítik el a baristák. A kínálatban az olasz, francia, arab, japán, amerikai és a latin kávékonyha megtalálható.

Az italok mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény-kávé ritkaságokból készülnek. Az első Frei kávézó 2007-ben nyílt meg Magyarországon, miután a világutazó, regényíró Frei Tamás egy barátjával karöltve megalapította a márkát. Mára Magyarország legnagyobb kávéházláncává nőtte ki magát, a közelmúltban külföld felé is nyitottak.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »