A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje is leadta az ajánlásokat

A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje is leadta az ajánlásokat

A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje is leadta a jelöltségéhez szükséges ajánlásokat. Grundtner András azt mondta, senki javára nem lép vissza, mert nemzeti érdekeket képviselő várospolitikát csak a pártja jelöltjei képviselnek.

Az ajánlóívek átadása előtt tartott sajtótájékoztatón Novák Előd úgy fogalmazott, hogy alternatívát állítanak Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester és Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt autósokat üldöző várospolitikájával szemben. Megjegyezte, hogy Vitézy Dávid város- és közlekedéspolitikája kizárólag a tömegközlekedésre fókuszál.

Hírdetés

Grundtner András, a párt főpolgármester-jelöltje úgy fogalmazott, „a Mi Hazánk rendet tesz Budapest és élhetővé teszi a fővárost”. Alternatívát kínálnak azoknak, akik nem szeretnék, hogy „újra a bel-pesti kozmopolita elit válasszon főpolgármestert” – jegyezte meg. Ismertette, hogy programjukkal azokat a budapestieknek üzennek, akik nem szeretnének a rosszul megtervezett kerékpársávok, lezárt hidak és utak miatt dugóban rostokolni.

Azoknak is megoldást kínálnak, akiket zavar, hogy a BKK-járatokon és a közterületeken ittas, garázda személyek zaklatják őket, és akiknek a társasházi jogvitája évekig elhúzódik – mondta a politikus. Hozzátette, azoknak is alternatívát kínálnak, akik nem szeretnék, hogy a Városházára LMBTQ-logó kerüljön ki.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »