Nem akárhol tűnt fel a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás – kép

Nem akárhol tűnt fel a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás – kép

Klubja, a Ferencváros posztolt róla egy képet.

Mint ismert, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros magyar válogatott focistája, Varga Barnabás a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedett.

„Ez a sérülés brutális” – fogalmazott korábban az InfoRádióban Knoll Zsolt sportsebész, aki kifejtette, hogy az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmeccsen (1–0) a rivális kapus a könyökével pont ott találta el Varga Barnabás fejét, ahol olyan csontrendszer van, amely nagyon vékony falakból áll. Ez lehetett az oka, hogy három helyen is eltörött a magyar futballválogatott és a Ferencváros gólzsákjának arc­csontja. A gyógyulás időtartamát legalább (!) fél évre taksálta az orvos, aki szerint a folyamat felgyorsítható.

A műtéten átesett csatár nagyon nehéz időszakon van túl. Szülőfalujában, Szentpéterfán pihent és gyógyult, de a legfrissebb hírek szerint akár hetek múlva is pályára léphet egy speciális maszkban.

Hírdetés

Bizakodásra adhat azonban okot – szúrta ki az Origo –, hogy Varga Barnabás csütörtökön megérkezett a zöld–fehér csapat ausztriai edzőtáborába. A nagy pillanatról egy fotót is megosztott a Ferencváros. „Barni megérkezett a lienz-i edzőtáborba!” – olvasható két nyelven.

Hogy pontosan mikor láthatjuk újra a pályán Varga Barnabást, az a jövő kérdése, az viszont biztos, hogy újra a társakkal lehet a támadó, ami nagyon jó hír a Fradi-szurkolók számára.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »