Nem kapott családi jegyet a „szivárványcsaládnak” csúfolt buzeráns konglomerátum egy balatoni strandon

Nem kapott családi jegyet a „szivárványcsaládnak” csúfolt buzeráns konglomerátum egy balatoni strandon
-Jó napot kívánok! Egy családi jegyet szeretnénk kérni!
-Azzal nem járnak jól, mert délután 4 van, de maguknak egyébként sem tudnék ilyen jegyet adni!
-De hát mi egy család vagyunk!
-Magyarországon vagyunk, itt nem!

Hangzott el a párbeszéd a balatonfűzfői Tobruk Strand jegypénztáránál, ahol az ott dolgozó kolléga nagyon helyesen nem adott családi jegyet azoknak, akik nem alkotnak egy családot.

Pál Márton, A család az család névre hallgató aberrált kampány elindítója "férjével" és két "gyerekükkel" akartak fürdőzni egyet, amikor a "fasiszta Magyarországon" egyszer az életben végre lepattantak valahonnan.

„Abba biztosan nem gondolnak bele, hogy ez milyen érzés lehet annak a 4200 gyereknek olvasnia a bejáratnál, aki ma szivárványcsaládban nevelkedik itthon. Azt hagyjuk, hogy nekünk elrontották a délutánunkat, illetve nem azon a pár száz forinton fogunk fennakadni, de aki a gyerekeinket másodrangú állampolgárnak tekinti, az szégyellje magát” – vergődött Pál, aki azt is kijelentette, hogy jogi lépéseket tesznek.

Hírdetés

Pál szerint nem akartak "jelenetet rendezni" a "gyerekeik" előtt, meg már amúgy is megtanulták kezelni az ilyen helyzeteket felnőttként. Elmondása szerint ezekből nem volt sok az utóbbi években, de szerinte „hátborzongató érzés, amikor szembesítenek vele, hogy szerintük mi nem vagyunk család”.

Pál Márton és "férje" két gyermeket is nevelnek, bizonyítva, hogy "mennyire komolyan veszi" a kormány a családvédelmet.

(Nyitókép: Pál Márton/Facebook)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »