Magyarország magyar ország maradjon

Magyarország magyar ország maradjon

Ez egy régi háború, amely 2015-2016-ban kezdődött, amikor a százezerszám érkező, invázió képét mutató menekültáradattal szemben Magyarország kerítést épített. Elköltöttünk kétmilliárd eurót, hogy megvédjük Magyarországot, hogy Magyarország magyar ország maradjon – jegyezte meg Orbán Viktor.

orbanviktor.hu

Hírdetés

Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, vérlázítónak nevezve azt a brüsszeli döntést, hogy az Európai Unió Bírósága nyolcvanmilliárd forintra bünteti Magyarországot az uniós bevándorlási politika megsértéséért.

Orbán Viktor kiemelte: a „brüsszeli buborék” tele van Soros György embereivel, ez igaz az Európai Parlamentre, az Európai Bizottságra és az igazságszolgáltatásra is.
   
Emlékeztetett, Sorosnak van egy terve, be kell hozni évente egymillió migránst és Európából egy kevert népességű kontinenst kell létrehozni.
   
Felidézte: ez egy régi háború, amely 2015-2016-ban kezdődött, amikor a százezerszám érkező, invázió képét mutató menekültáradattal szemben Magyarország kerítést épített. Elköltöttünk kétmilliárd eurót, hogy megvédjük Magyarországot, hogy Magyarország Magyarország maradjon – jegyezte meg.
   
Szerintünk Brüsszelnek nincsen joga ahhoz, hogy megmondja, kikkel éljünk együtt – hangsúlyozta Orbán Viktor.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »