Lukács László György: Magyarországon lakosságcseréhez fog vezetni a Fidesz-kormány által gerjesztett láncmigráció

Lukács László György: Magyarországon lakosságcseréhez fog vezetni a Fidesz-kormány által gerjesztett láncmigráció

Az ellenzéki párt Szegedre is elvitte az Igazság Falát, amely a „migránsmunkásokról” szól, azokról a harmadik világbeli, olcsó vendégmunkásokról, akiket a Jobbik szerint azért telepítenek Orbánék Magyarországra, hogy elvegyék a magyarok munkáját, letörjék a magyarok béreit, és hosszú távon megbontják Magyarország kulturális egységét. Erről maga Orbán Viktor is beszélt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos gyűlésén, amikor kijelentette: „500 ezer új munkaerőre van szükség Magyarországon”. Ezt a létszámot nagyrészt külföldiekkel akarják megoldani – vélekedik a Jobbik. Erről szól a párt figyelemfelhívó plakátkampánya.

A kormány hozzálátott ahhoz az erőszakos, gyorsított iparosításhoz, melynek alapját az akkumulátorgyárak és összeszerelőüzemek adják. Ennek eredménye már látható Debrecen, Mikepércs, Miskolc, illetve Vác és Göd környékén is.

– mondta szegedi sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik-Konzervatívok parlamenti frakcióvezetője. Ha ez így folytatódik, akkor Szeged sem marad érintetlen – figyelmeztetett.

A jobbikos politikus politikus hangsúlyozta: az ilyen jellemzően távol-keleti üzemekhez érkező ázsiai vendégmunkások migránsgettókban és konténertelepeken fognak élni, és a korábbi menekülttáborokhoz hasonlóan feszültséget és konfliktust gerjesztenek a környéken.

Lukács László szerint az olcsó, ázsiai munkaerő beáramlása a magyar dolgozók megbecsülését is rontani fogja:

Ahelyett, hogy jobb megbecsülnék és megfizetnék őket a vállalatok, még az eddigi, az inflációt el sem érő béremeléseket sem fogják megkapni.

Hírdetés

Rámutatott: a kormányzati politika lehetővé teszi, hogy a cégek minél olcsóbb munkaerőt alkalmazzanak, hiszen a dolgozókat nem védik meg a törvények, a vendégmunkások behozatalát viszont megkönnyítik. Ez azt eredményezi, hogy az alacsony béren tartott vagy munka nélkül maradt magyar dolgozók el fogják hagyni a szülőföldjüket, és az ország nyugati részén vagy külföldön igyekeznek boldogulni – emelte ki Lukács László. SZerinte ebből világosan látszik, hogy ez egy láncmigrációt fog beindítani, ami végül lakosságcseréhez vezet Magyarországon.

A Jobbik-Konzervatívok két megoldással szolgál erre a veszélyre:

⚫ Országos kampánnyal hívják fel az emberek figyelmét, hogy a probléma ismeretében mondhassanak ítéelet a kormány terve fölött.

⚫ A párt által indított online népszavazáson mondhatjuk el véleményübket, hogy legitimációt nyújtsunk a kormánnyal szembeni harcukhoz.

Lukács László arra buzdított minden magyart, hogy aki tisztességes bérért szeretne dolgozni, és nem szertené, hogy ázsiai vendégmunkások elvegyék a munkáját, az aláírásával tiltakozhat. „A döntéshozóknak világosan el kell mondani, hogy az az út, amelyen járnak, az egy zsákutca. A magyar dolgozókat meg kell becsülni, és tisztességesen meg kell fizetni, vendégmunkásokra pedig nincs szüksége az országnak.”

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »