Jobbik-Konzervatívok: Beindult az Orbán-terv, hónapról hónapra nő a migránsmunkások száma

Jobbik-Konzervatívok: Beindult az Orbán-terv, hónapról hónapra nő a migránsmunkások száma

A kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak, növekszik a migránsmunkások száma – figyelmeztet a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

Leszögezik: egyre többen vehetik és veszik is el a magyarok munkáját, köszönhetően a kormány veszélyes, nemzetellenes tervének. Ráadásul Orbánék nem akarnak itt megállni: félmillió, főként ázsiai migránsmunkást telepítenének hazánkba – mutattak rá.

Beindult az Orbán-terv: Hónapról hónapra nő a Magyarországra érkező migránsmunkások száma – derül ki a KSH által közölt adatokból.

A kormány tárt karokkal várja őket, sőt a Fidesz-közeli cégek a toborzásukból is oroszlánrészt vállalnak. Már 100 ezren lehetnek hazánkban főként uniós állampolgársággal nem rendelkező idegenek, hogy elvegyék a magyarok munkáját, hogy letörjék az egyébként is alacsony béreket, hosszútávon pedig megbontsák hazánk kulturális egységét – emelte ki a jobbikos sajtóközlemény.

Az Orbán-kormány ennek a többszörösét, legalább 500 ezer migránsmunkást akar hazánkba telepíteni. Amennyiben ez sikerül nekik, Magyarországon minden huszadik ember migránsmunkás lesz!

Hírdetés

A Jobbik-Konzervatívok leszögezte:

Ők zöld utat adtak a bevándorlásnak, mi elutasítjuk a migráció minden formáját!

Az ellenzéki párt politikusai legutóbb Makón álltak ki a magyar munkavállalókért, ahol már több tucatnyi honfitársunk munkáját elvették a migránsmunkások.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »