Halálos lövöldözés volt egy Párizs környéki településen

Halálos kimenetelű lőfegyveres incidens történt péntek éjszaka a Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis megyében: egy ember meghalt, hárman súlyosan megsebesültek – közölték igazságügyi források.

Az eset Sevran településen, egy parkolóban történt, a fegyveres elmenekült. A sebesülteket kórházba szállították a mentők, de nem a legközelebbibe, mert oda nem sokkal korábban már beszállítottak három másik embert lőtt sebbel – tette hozzá egy rendőrségi forrás. Ezekkel az incidensekkel kapcsolatban szombat délelőttig nem történt őrizetbe vétel.

A sevrani bűnügyben szervezetten elkövetett szándékos emberölés és emberölési kísérlet, valamint bűnszövetkezethez tartozás vádjával vizsgálat indult – közölte az illetékes ügyészség.

Hírdetés

Stéphane Blanchet, Sevran polgármestere az AFP hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy információi szerint drogkereskedelemmel kapcsolatos leszámolás történt.

A Franciaország legszegényebb megyéjének számító Seine-Saint-Denis – ahol lakosságarányosan a legtöbb bevándorló él az országban – régóta hírhedt rossz közbiztonságáról.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »