Foci eb előtti szurkolói tájékoztató: Fan Zóna a műjépgályán, vonulás a Hősök teréről

Foci eb előtti szurkolói tájékoztató: Fan Zóna a műjépgályán, vonulás a Hősök teréről

Négy hét múlva kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. A rendezők között ott van Magyarország is. A  magyar szurkolók a központi döntésnek köszönhetően ott lehtnek a Puskás Arénában, amit már mindenki nagyon vár.

A közösségi oldalakon egyre-másra bukkannak fel a szervezési információk, ezekből készítettünk egy kis összefoglalót.

A jegy nélküliek

Hírdetés

Akinek nincs jegye a mérkőzésekre, azok előzetes információk szerint a városligeti műjégpályán felállított Fan Zóna óriáskivetítőin keresztül szurkolhatnak majd a magyar válogatottnak. Az ezzel kapcsolatos részletesebb tájékoztatás hamarosan elérhető lesz.

A jeggyel rendelkezők

Ami a belépőjeggyel rendelkezőket illeti, számukra a válogatott hivatalos szurkolói csoportja a Carpathian Brigade ´09 szolgált hírekkel.

“A 2016-os franciaországi találkozók alkalmával az egész világ láthatta, mire is képes a magyar szurkolói egység. Mutassuk meg ismét, ezúttal hazai pályán: a két hazai mérkőzésünk előtt a Hősök terén fogunk gyülekezni, hogy aztán onnan egységesen, egy zászló mögött meneteljünk a Puskás Aréna kapujáig! Közel 500 nap után térhetünk vissza a magyar válogatott lelátójára. Az Eb előtt két felkészülési mérkőzést is rendeznek, melyek kiváló alkalmak lesznek a hangszálak bemelegítésére.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »