Nyári buszjárat indult Pozsonyból Horvátországba

Nyári buszjárat indult Pozsonyból Horvátországba

Nyári buszjárat indult Pozsonyból Horvátországba Mészáros Richárd2024. 06. 24., h – 15:03

Nyári buszjárat indult Pozsonyból a horvátországi Krk szigetre, a FlixBus társasággal a múlt hét óta lehet eljutni Krk városba és Baška üdülőhelyre. A járatok szeptember 4-ig naponta közlekednek – tájékoztatott Tomáš Beránek, a FlixBus szóvivője.

„Általában az utolsó pillanatban is lehet hétközi járatra jegyet vásárolni a FlixBus honlapján, jobbára a hétvégi jegyek fogynak el gyorsan. Az éjszakai utazás előnye, hogy reggel kipihenten ébrednek az úti célnál, és az út nem vesz el egy napot a nyaralásból” – tette hozzá Beránek.

Hírdetés

A busz egészen Varsóból indul, a menetrend szerint 22 órakor hagyja el Pozsonyt. Az egyirányú jegy ára Pozsonyból 39,95 eurónál kezdődik.

Május közepétől szeptember 8-ig minden nap Pulába is indul autóbusz Pozsonyból és más szlovákiai városokból is. A Pozsony–Dubrovnik buszjárat pedig június 21-én indult, szeptember 8-ig szintén naponta közlekedik.

Pozsonyból Splitbe vonattal is el lehet jutni, májustól októberig hetente három szerelvény indul, Ausztrián keresztül. Repülőgéppel pedig a pozsonyi és a kassai repülőtérről is el lehet jutni Brač szigetére.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »