Fidesz: a baloldal minden nap olajat önt a tűzre

A baloldal és miniszterelnök-jelöltjük minden nap olajat öntenek a tűzre, minden nap veszélyeztetik Magyarország biztonságát, felelőtlen nyilatkozataik és viselkedésük alkalmas arra, hogy háborúba sodorja Magyarországot – közölte a Fidesz az ellenzéki pártok pénteki nyilatkozatára reagálva az MTI-vel.

Hírdetés

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta: a magyar katonák és fegyverek Ukrajnába küldése veszélyeztetné nemcsak katonáink, hanem az itt és a Kárpátalján élő magyarok biztonságát is.
   
Hozzátették, a baloldal felelőtlen gazdasági követelései veszélyeztetik a magyarok energiaellátását és brutálisan emelné a rezsiárakat. A gázcsapok elzárása azt jelentené, hogy nem lenne fűtés a magyar családoknak és a vállalkozásoknak, atomerőmű nélkül pedig nem lenne áramellátás és rezsicsökkentés – mutattak rá.
   
„Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborúból, ezért kérjük a baloldalt, higgadjon végre le, fejezze be a felelőtlen és veszélyes viselkedést, az összevissza beszélést, az uszítást! – fogalmazott a Fidesz.
   
Az Egységben Magyarországért pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, békét akarnak, aminek záloga Vlagyimir Putyin orosz elnök megállítása, az európai védelmi szövetség megerősítése, valamint az, hogy Magyarországot kiszabadítsák Putyin érdekszférájából. Az ellenzék arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy „ne hazudjon, ne rágalmazzon, ne uszítson”, hanem foglalkozzon a háború hatásainak mérséklésével.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »