Fehérvári vereséggel kezdték a Közép-európai Liga új idényét a komáromi röplabdázók

Fehérvári vereséggel kezdték a Közép-európai Liga új idényét a komáromi röplabdázók

A férfi röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának első tornáján a bajnoki ezüstérmes MÁV Előre hazai pályán legyőzte a szlovák bajnokság éllovasát.

A komáromi röplabdacsapat idegenbeli vereséggel kezdte meg szereplését a Közép-európai Liga (MEVZA) új idényében. A Duna-partiak idegenben a magyar bajnokság előző idényének ezüstérmese, a székesfehérvári MÁV Előre ellen mérkőztek meg.

Hírdetés

Richard Vlkolinský együttese már az első szettben hátrányba került, miután a székesfehérvári együttes 25-17 arányban múlta felül a Duna-partiakat. A komáromi együttes játéka a második szettre összeállt, és nagy csatában 25-23-ra megnyerték a játszmát. A folytatásban is fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a székesfehérvári együttes jó védekezésének és pontos támadásaiknak köszönhetően ismét előnybe került, ami döntőnek bizonyult.

„A hazai együttes nagyon magas minőséget képvisel, és kifejezetten erős a támadójátéka. Kevés volt számunkra ezen a mérkőzésen a pozitívum. Lehettünk volna sokkal jobbak a fogadásnál és sokkal kreatívabbak a feladásoknál.” – értékelt a mérkőzés után a komáromiak vezetőedzője Richard Vlkolinský.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »