Épített medence, amit használatra készen kapunk kézhez

Épített medence, amit használatra készen kapunk kézhez

Manapság egyre gyakrabban hallhatjuk a hírekben, hogy egyre melegebbek, forróbbak a nyarak. A kánikulát gyakran csak úgy lehet kibírni, ha otthon maradunk a hűtött lakásban, vagy ha elmegyünk egy közeli strandra vagy tópartra, ahol lehűthetjük magunkat.

Ma már azonban nem feltétlenül kell bárhova is mennünk, hiszen akár otthon is lehet saját medencénk. Bár adott a lehetőség, hogy egy felfújhatós vagy az udvarban felállítható változatot szerezzünk be, ám sokkal jobban járunk, ha a professzionális medence építés mellett tesszük le végül a voksunkat.

Tény, hogy ez egy nagyobb kiadást eredményez, cserébe viszont egy magas minőséget képviselő, időtálló medencét kapunk, ami 100%-ban a saját igényeink, kéréseink szerint készül el. Ráadásul használatra készen kapjuk kézhez, hiszen a szakértők minden munkát, feladatot elvégeznek.

Mai írásunkban arról lesz szó, hogy ez mit is jelent pontosan, illetve hogy mi mindenről dönthetünk, lássuk!

Az aljzat kialakításáról és a vízmélységről is mi döntünk

Az, hogy milyen a medence aljzata, illetve vízmélysége, nagymértékben befolyásolja a használatát. Sekélyebb vízbe például nem lehet beleugrani, viszont remek lehetőséget ad arra, hogy a gyerekekkel játszunk, vagy hogy kényelmesen ejtőzzünk a vízben.

A közepes vagy mélyebb vízszint tökéletes a vízben játszott labdajátékokhoz, a csobbanásokhoz, illetve az úszáshoz, ugyanakkor veszélyes lehet a kisgyerekek számára, akik még nem tudnak úszni.

Csak rajtunk áll, hogy milyen vízmélységet szeretnénk a medencénkbe, ugyanis ennek megfelelően kerül kialakításra az aljzat. Lehet sekély, de lehet mély is a víz, sőt akár a kettő kombinációja is megvalósulhat.

Hírdetés

A medencénk színe is olyan lesz, mint amilyet elképzelünk

Amikor a vízre gondolunk, akkor automatikusan a világoskék szín jut eszünkbe, ám a modern medencékben találkozhatunk homokszínű, türkiz, szürkéskék vagy akár egészen mély sötétkékkel is.

Hogyan lehetséges ez? Nos, úgy, hogy azt, hogy a vizet milyen színűnek látjuk, nagymértékben befolyásolja a medenceburkolat vagy a ráhelyezett fólia árnyalata, mintája.

Akár extra felszereléseket is kérhetünk

Az alapvető szerkezet, illetve a gépészeti berendezések kialakításán túl különböző extra felszereléseket is kérhetünk. Ezek közé tartozik például a medencefűtés, -világítás, a távvezérlés, a riasztó, a túltöltés elleni védelem, illetve a medencefedés.

Látható tehát, hogy amennyiben a medence építés mellett tesszük le a voksunkat, akkor jóformán szabad kezet kapunk, és a medencénk pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük, megálmodtuk.

Emiatt persze ne érezzük magunkat feszélyezve! Ha nincs konkrét elképzelésünk, akkor a szakértők segítenek a tervezésben is, teljes körű tájékoztatást nyújtanak, válaszolnak a kérdéseinkre, sőt akár javaslatokat is adnak számunkra.

Amennyiben biztosra akarunk menni, akkor döntsünk a Magiline Hungary medencéi mellett, és kérjük tapasztalt szakemberek segítségét!

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »