Dobre(v) Klára!

Dobre(v) Klára!

Ha úgy döntöttetek otthon kettesben Ferenccel, hogy Orbán Viktor kihívójaként elindulsz az ellenzéki előválasztásokon, hát tedd azt! Szó se róla, van önbizalmad és jó nagy arcod is! Biztos, sokat fog segíteni neked az urad, nagy tapasztalata van az emberek átverésében. Hiszen tudod, reggel, délben, este, hason és hanyatt fekve, guggolva, kúszva, rosszban sántikálva, jóllakva és éhesen is!

A DK mint pártnév-rövidítés a jelölésed napjától kezdve többé már nem Demokratikus Koalíciót, hanem Dobrev Klárát jelent! Ígérjük, hogy amikor egymással fogtok viaskodni az ellenzéki oldalon, mi Neked fogunk szurkolni, de megmondom őszintén, hogy azért minket annyira nem érint, nem érdekel ez a híres ellenzéki előválasztási casting. Másodszor nem fog bejönni, Magyarország nem csak Budapest! Kívánjuk, hogy anyaként, nőként járj sikerrel az előválasztásokon, győzedelmeskedj Karácsonyék, Jakabék felett, de ne haragudj, az igazi választásokon, jövő tavasszal ugyanezt már nem tudjuk neked megígérni. Hogy neked, vagy bárkinek is szorítsunk az ellenzéki összeborulásból.

Azt már Ferenc elbénázta nagyon! Hadd ne soroljam, mert már unalmas lenne, hogy hányszor és mi mindennel tagadott, sértett meg minket miniszterként, miniszterelnökként, pártelnökként, emberként! Ezért egyetlen egy határon túli magyar szavazatra sem számíthattok, sem ti, sem a szedett-vedett összefogástok, mert részei vagytok, sőt hangadói!  

Mondd meg őszintén, hogy 2004 decembere óta férjed uraddal álruha nélkül hányszor mertetek ellátogatni valamelyik elszakított magyar nemzetrész területére!? Még maszkban sem, mert a szemetek azért elárulta volna az irántuk érzett, számtalanszor megnyilvánuló ellenszenvet és persze a riadalmat is.

A sors kegyetlen fintora, hogy anyai nagyapád, Apró Antal kommunista politikus 1978. január 6-án az Országgyűlés elnökeként vette át minden magyar nevében Cyrius Vance amerikai külügyminisztertől az Egyesült Államok által visszaszolgáltatott Szent Koronát. Minden magyar szent koronáját!

Hírdetés

Ti elkötelezett, híres európaiak vagytok, és nem szeretitek a határon túli magyarokat! Nyűgnek éreztek minket, és legszívesebben megszabadulnátok tőlünk! Ennél jobban viszont nem tudtok! Pedig, ha jobban körülnéznétek, mi is európaiak vagyunk, akár tetszik, akár nem! Nektek bizonyára sokkal kényelmesebb lenne egy határon túli magyarok nélküli közös Európa, de nem lehet, mert ott vagyunk az országhatár mentén minden kilométerkőnél.

Neked se tetszik, ugye az egyszerűsített honosítási eljárás? A férjed Szanyi Tiborral és Molnár Csabával együtt annak idején az Országházban a kettős állampolgárság intézménye ellene szavazott. Valószínűleg te ezért nem sodrófával fogadtad őt otthon! Vagyis az alma nem esik messzire a körtefától, mindkettő gyümölcs! Biztos rühelled azt is nagyon, hogy szavazati jogunk is van, mivel jól tudod, kinek az oldalán állunk. Én például már kétszer nem rátok szavaztam! Harmadszor is így fogok cselekedni…

Úgy érzed, hogy nőként esélyed lesz Magyarországon kormányfőnek lenni? 2020-ban a Forbes (befolyásos amerikai kiadó és médiavállalat) téged választott a 7. legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben. Gratulálunk!

Csak olyanok előztek meg, mint Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Orbán Ráhel, a kormányfő lánya, Varga Judit, igazságügyminiszter, Bárfai-Mager Klára, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Schmidt Mária a Terror Háza Múzeum főigazgatója és Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége. Nem gondolod, hogy magad elé kellene engedned őket, és mire sorra kerülnél, már csak remegő kezekkel foghatnád meg Ferenced kezét és aláírásra a tollat?

Végül egy utolsó kérdés a casting előtt: Milyen érzés volt olyan nagypapi térdén lovagolni, aki annak idején az Országgyűlésben jelentette be Nagy Imre és három társának a kivégzését, és aki ezt a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezte?


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »