Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án gyerekek találták meg Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás.

Pusztay Roland rendőr százados a nyomozás eredményéről beszámolva elmondta, hogy a piliscsévi nőt a fogvatartói a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pátroháról akarták visszaszállítani Piliscsévre, ám a nő útközben belehalt a sérüléseibe, ezért Aszódon egyszerűen kitették a kocsiból a holttestet.

A rendőrség egy 57 éves férfit és 54 éves feleségét kényszermunkával megvalósított emberkereskedelemmel és halált okozó testi sértéssel gyanúsít – közölte az alosztályvezető.

Hírdetés

A nyomozás során megállapították, hogy a holttest egy 34 éves piliscsévi lakosé. Azt is megállapították, hogy a nő nem a helyszínen hunyt el, hanem valaki odavitte, valószínűleg egy autóból tették ki. A boncolás során az is kiderül, hogy a nőt súlyosan bántalmazták, a veséjén és a koponyáján sérülések találhatóak és több hámsérülése is volt.

A nyomok a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pátrohára vezettek, ahol május 1-jén négy embert állítottak elő.

Az eljárás során a férfit és feleségét, akiK nem tettek vallomást, őrizetbe vették. Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekeznek – közölte a rendőr százados.  


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »