Az együttlét egészségre gyakorolt jótékony hatásai (x)

Az együttlét egészségre gyakorolt jótékony hatásai (x)

A rendszeres együttlét és orgazmus nem csupán élvezetes, hanem az egészségünkre is nagyon jó hatással van. Nem csupán partnerrel, hanem akár egyedül is a csúcsra juthatunk, például a kezünk vagy játékszerek segítségével.

Az Erotikamarket.eu felnőttjáték forgalmazó (Sex Toy Distributor) hatalmas kínálattal rendelkezik, így ha szeretnénk megfűszerezni az együttléteket, vagy valamiképp feldobni a magányos estéket, akkor célszerű megtekinteni a választékot. Annál is inkább, mivel az orgazmus kiváló hatással van az egészségi állapotunkra.

A stressz és a depresszió hatékony ellenszere

Stresszes helyzetekben az emberek egy része hallani sem akar a szexről, míg mások a feszültséglevezetés eszközeként tekintenek rá, így könnyen rávehetők egy kis lepedőakrobatikára.

A tudomány szerint érdemes feszültségoldás céljából ágyba bújni egy kis intim együttlét érdekében, ugyanis a szex közben felszabaduló hormonok segítik a stressz csökkentését és a pozitív energiák felszabadulását. Ezáltal a depresszió kialakulása ellen is egy hatékony fegyver lehet.

Edzésnek sem utolsó

Az együttlét során, különösen, ha válogatjuk a pózokat, esetleg a ház több helyiségében is sort kerítünk egy kis huncutkodásra, rengeteg energiát égethetünk el. A szerelmi edzés során főleg a csípő-, has- és combizmokat tudjuk átmozgatni, ezzel nagyon sok kalóriát elégetve. Ennél élvezetesebb edzésforma nem létezik.

Immunerősítő hatás

Hírdetés

A kutatások szerint a rendszeres nemi aktivitás egészségesebb életet feltételez. Ugyanis a vizsgálatok alapján azok, akik rendszeresen áldoznak az élvezet oltárán, sokkal erősebb immunrendszerrel rendelkeznek és szervezetük jobban ellenáll a különféle kórokozóknak. Akik rendszeresen szexelnek, azok szervezetében sokkal több ellenanyag található, mint azokéban, akik csak ritkán kerítenek sort egy kis együttlétre vagy önkielégítésre.

Természetes fájdalomcsillapító

A szexuális együttlétnek a fájdalom csökkentésében is óriási szerepe van. Az orgazmust megelőzően és követően elképesztően felemelő érzésben lehet részünk, mely főleg annak köszönhető, hogy szervezetünkben oxitocin hormon termelődik, mely endorfint szabadít fel.

Ennek köszönhetően enyhül a fájdalom, vagyis, ha fejfájásra hivatkozva legszívesebben kihagynánk az együttlétet, akkor inkább ne tegyük, egy kis hancúrozás hamar segíthet túljutni a bajon.

Harc az infarktus és a trombózis ellen

Nem csak az immunrendszerünk erősíthetjük és a fájdalmat csillapíthatjuk, ha gyakran jutunk a csúcsra, de akár a szív- és érrendszerre is jó hatással lehet. Kutatások alapján, azok a férfiak, akik gyakran élnek át orgazmust, vagyis heti több alkalommal, azok esetében kisebb eséllyel alakul ki infarktus vagy trombózis.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »