A nézését meg a járását…- Újra összeállt a Most-Híd és a Szövetség (Képekkel)

A nézését meg a járását…- Újra összeállt a Most-Híd és a Szövetség (Képekkel)

Nyitókép: Facebook, Orosz Örs oldala

A parlamenti választásokkal megsemmisült Most-Híd emberei a jelek szerint újra visszaszivárogtak a Magyar Szövetségbe. Legalábbis ez derül ki az idei báli szezon felvételeiből, melynek királyhelmeci helyszínén igazi jó barátként nótázott, szórakozott együtt Forró Krisztián, Orosz Örs, Pandy Péter és társaik, valamint a Most-Híd árulóinak egyike, Boczán Ferenc.

Az ember általában a haverjaival, barátaival jár kocsmába, bárba, mulatóba. Azzal osztja meg asztaltársaságát, olyannal énekel, nótázik, mutatkozik együtt, akivel megérti egymást, akivel azonos értékrendet képvisel. Az alábbi felvételek szerint a Magyar Szövetség „csúcspolitikusai” igencsak jól érezték magukat a báli szezon egyik keleti helyszínén a helyi narancssárgákkal.

A nézését, meg a járását

A fenti képen Boczán Ferenc pirossal jelölve, a Most-Híd egyik katonája, Bugár Béla és komájának, Jakab Elemérnek az egyik hű katonája, Nagykapos jelenlegi alpolgármestere. Ismerői szerint igazi kaméleon, aki mindig oda dörgölődzik, ahonnan éppen remél valamit.

Vele szemben láthatóan elmerülve a jó hangulatú közös nótázás élményében Forró Krisztián pártelnök, kampányfőnök, nyomdatulajdonos, listavezető, államfőjelölt, valamint a DAC-ot épp szétverő klubtulajdonos, Világi Oszkár oligarcha egyik politikai rabszolgája, Orosz Örs alelnök.

Hírdetés

Természetesen, aki politizálás helyett pótcselekvésekbe menekül, annak megbocsájtható a bálozás. Elvégre a politikában megfáradt Magyar Szövetség tagjainak is kijár a lazítás. Adott esetben akár Boczán Ferenccel is, akivel szemben épp zajlik egy pártból való kizárással fenyegető eljárás (bár könnyen lehet, hogy a közös bálozás közben ezt is megoldották). Mégpedig azért, mert a parlamenti választások előtti kampányban a Szövetség helyett inkább az azóta megsemmisült Modrí – Most-Híd 2024 szekerét tolta.

Lásd az alábbi felvételeket, melyeket jóérzésű, egykori MKP szavazó olvasóink tucatjai küldtek el szerkesztőségünkbe, látva a felháborító közös nótázást a fenti szereplőkkel.

Zajlik hát az államfőválasztási kampány és zajlik a bálszezon is, melyben a jelek szerint Forró Krisztián már a Most-Híd árulói között is gyűjti a szavazatokat.

A báli szezon húshagyókeddig tart, így hőseink várhatóan több más helyen is felbukkannak még.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »