Az AC/DC után az Iron Maiden is koncertet ad Pozsonyban

Az AC/DC után az Iron Maiden is koncertet ad Pozsonyban

2025 májusában a brit heavy metal együttes, az Iron Maiden világkörüli turnéra indul Run For Your Lives néven. Pozsonyban 2025. június 1-jén adnak koncertet. A világkörüli turnéval a zenekar megalapításának 50. évfordulójára emléknek meg, amelyet 1975-ben Steve Harris alapított. Ennek az eseménynek a megünneplésére egy különleges setlistet ígérnek rajongóiknak, amely magába foglalja a kilenc stúdióalbumot. Az eddigi legnagyobb show-t tervezik.

A zenekar énekese, Bruce Dickinson ezt üzente a rajongóknak: „A jövő év nagyon különleges lesz az Iron Maiden számára, és mi olyan élményt biztosítunk számotokra, amelyet soha nem fogtok elfelejteni. Ez a karrierünk felvonultatása lesz, amely hatalmas örömet fog okozni nektek. Ha valaha már láttatok minket, akkor készüljetek fel arra, hogy ezt az élményt egy teljesen új szintre emeljük. És ha még soha nem látott minket, akkor mi a fenére vártok?”

Hírdetés

Az Iron Maiden pozsonyi koncertjének vendége az amerikai Halestorm rockzenekar lesz. A zenekar 2025. június 1-jei fellépése a pozsonyi Ondrej Nepela Téli Stadion pozsonyi Tipos Arénájában lesz. Jegyek szeptember 26-tól kaphatók a Ticketportalon és a www.vivien.sk oldalon.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »