Véletlenül a bejáraton át távoztak az üzletből a cigányok Solton, így fizetni is elfelejtettek

A Kalocsai Rendőrkapitányság Solti Rendőrőrse 03030/80/2024. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írja a honalpaján a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a videófelvételen látható két férfi és két nő (akikkel feltételezhetően két gyermek is volt) 2024. január 26-án 19 óra 15 perc körül az egyik solti áruházból százezer forintot meghaladó értékű árucikket akart eltulajdonítani úgy, hogy a telepakolt bevásárlókocsit a bejárati ajtón át tolták ki a parkolóba. A lopást az alkalmazottak észrevették, ezért a bűnbanda tagjai – a termékeket hátrahagyva – elmenekültek a helyszínről. A társaság egyik fele valószínűleg egy kék színű Opellel közlekedett.

Hírdetés

Kérjük, hogy aki a felvételen látható személyek bármelyikét felismeri, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A névtelenség megőrzése mellett is tehető bejelentés a telefontanú (06-80/555-111) zöldszámán vagy a 112-es segélyhívó számon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »