Trump Netanjahu malackájának udvarolt Mar-a-Lagóban

Trump Netanjahu malackájának udvarolt Mar-a-Lagóban

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök washingtoni kongresszusi beszéde után találkozott Kamala Harris demokrata elnökjelölttel, majd megérkezett Mar-a-Lagóba, hogy tárgyaljon Donald Trumppal – írta meg a Guardian, melyet boldogan szemlézett az ultracionista Mandiner. A közösségi médiában közzétett videókon látható, amint Netanjahu a felesége, Sara kíséretében üdvözli Trumpot.

President Trump greets Prime Minister Netanyahu at Mar-a-Lago 🇺🇸🇮🇱 pic.twitter.com/UTrjCDar4h

— Margo Martin (@margommartin) July 26, 2024

Eközben háborúellenes tüntetők gyűltek össze Palm Beachen, hogy tiltakozzanak Netanjahu látogatása ellen. Donald Trump „Izraellel szembeni tiszteletlenségnek” minősítette Kamala Harris megjegyzéseit a Benjámin Netanjahuval való csütörtöki találkozója után.

Hírdetés

Így fogalmazott:

Nem voltak túl kedvesek Izraellel kapcsolatban. Igazából nem tudom, hogy egy zsidó származású ember hogyan szavazhatna Kamala Harrisre, de ez csak rajtuk múlik.

„Egyetlen elnök sem tette azt, amit én tettem Izraelért” – mondta Trump a találkozón. Hozzátette: „Mindig is nagyon jó kapcsolatunk volt, és ha nem lenne, akkor van egy titkos fegyverem. Tudják, mi az? Sara”, miközben Netanjahu feleségének vállára tette a kezét. „Nekem ott van Sara. Amíg nekem ott van Sara, addig csak ez számít” – folytatta Trump.

“No President has done what I’ve done for Israel” – President @realDonaldTrump pic.twitter.com/ZN0bXEcqP5

— Margo Martin (@margommartin) July 26, 2024


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »