Varga Judit Hajdú Péter műsorában a volt férjéről: kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban

Varga Judit Hajdú Péter műsorában a volt férjéről: kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a Frizbi TV műsorában beszélt a volt férjéhez, Magyar Péterhez fűződő viszonyáról.

„Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába” – mondta a volt férjéről, Magyar Péterről Varga Judit volt igazságügy miniszter abban az exkluzív interjúban, amelyet Hajdú Péternek adott. A szerda este nyolc órától a YouTube-on elérhető beszélgetés előzetese szerint a volt politikus arról is beszélt, hogy állandóan attól kellett tartania, hogy Magyar Péternek milyen hangulata van.

Varga Judit elmondta, attól félt, hogy a volt férje nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. „Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban” – idézett fel egy esetet.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/peter.hajdu.526/videos/1390485721471364/&show_text=false&width=560&t=0

Egy másik részletben pedig arról beszélt, amikor megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat. „Amikor visszamentem hozzá 2021 májusában, és beindult újra a terror, akkor elmondtam neki szinte kéthetente, hogy Péter, nagyon kérlek, változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz” – mondta elcsukló hangon.

Magyar Péter és Varga Judit házasságának konfliktusai azóta kerültek a nyilvánosság elé, hogy a volt férj kedd reggel, ügyészségi tanúvallomása előtt nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen egy titokban rögzített beszélgetésrészlet hallható, és állítása szerint bizonyítékként szolgál a büntetőeljárásban. A hangfelvétel nyomán Varga Judit kedden két Facebook-posztban is hosszan írt arról, hogy a volt férje hogyan zsarolta és terrorizálta, majd hogyan jutott el a válásig, és azóta is miként zaklatta.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »