Új Szurkolói klub: több mint 8000-en regisztráltak az első napon

Új Szurkolói klub: több mint 8000-en regisztráltak az első napon

Kedden délelőtt elindult a regisztrációs lehetőség az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába. Az MLSZ a közleményében azt írja, hogy már az induláskor intenzív érdeklődés mutatkozott, amely a későbbiekben sem csillapodott. Ennek köszönhetően délután 2 óráig több mint 12 000 szurkoló sikeresen elvégezte a regisztrációt, közülük több mint 8000 fő a számos új szolgáltatást – köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést – biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett.

Noha a rendszer az indulás óta végig folyamatosan működik, az első órákban a rendszerbe történő beléptetéskor a gyorsan és sikeresen regisztrálók mellett kisebb számban voltak, akik várakozásra, esetleg hibaüzenet után újbóli belépésre kényszerültek, amiért az MLSZ az érintett szurkolók elnézését kéri.

Hírdetés

A nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek.

mlsz.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »