Téged is vár az ÖkoKör Kamra csoportvezető képzés

Téged is vár az ÖkoKör Kamra csoportvezető képzés

Érdekel az egészséges és fenntartható étkezés, de nem tudod, hogy kezdj neki? Már profi vagy a csomagolásmentes vásárlásban, de szeretnél még több helyi, szezonális és húsmentes ételt beiktatni az étrendedbe? Akkor az ÖkoKör Kamrában a helyed! Jelentkezz a TVE szeptember 24-25-i ÖkoKör Kamra csoportvezető képzésére, és indítsd el a saját csoportodat!

A TVE a nagy érdeklődésre való tekintettel 2021-ben újra folytatja a hazai és nemzetközi szinten is nagy sikerű ÖkoKör Kamrat az Our Food Our Future  projekt részeként.

Mi ez?

Az ÖkoKör Kamra résztvevői kiscsoportos, személyes élményeken keresztül tanulják meg, hogyan lehet egészségesebben és környezetkímélőbben étkezni, bevásárolni, és elkerülni sok felesleges pénzkiadást és szemétkupacot. Így néz ki az ÖkoKör Kamra >>>

“Kis lépésekben mindent meg lehet változtatni.”  Olvasd el Lili történetét, és tudd meg, hogy miért vágott bele anno az ÖkoKörbe, és 5 év után is mi maradt meg neki az ÖkoKör Kamra hatásából.

Mit tesz a csoportvezető?

Egy ÖkoKör vezetőjeként a mi támogatásunkkal tudsz segíteni másoknak, hogy elinduljanak a zöldülés útján. Az 5-8 fős csoportod 6 héten keresztül találkozik majd, ahol egy munkafüzet és egymás segítségével hétről-hétre különböző környezet- és egészségtudatos fortélyokat próbáltok ki, és új, zöld rutinokat alakítotok ki a környezetkímélő és egészségesebb étkezésről.

Az ÖkoKör Kamra nem kész megoldásokat kínál, inkább saját lehetőségeiteknek megfelelően mutatja meg az egyéni megoldásokat. A csoportvezető nem a „megmondó ember”, hanem segíti a csoportot, hogy mindenkiből a lehető legtöbb tudás és elszántság jöjjön elő.

Téged is várunk az ÖkoKör Kamra csoportvezető képzésre, ha…nem riadsz vissza egy csoport segítésétől, mentorálásától, még akkor sem, ha nincs a fejedben az egész vegyészeti táplálkozástudományi nagylexikon;szeretsz jókat enni;szeretnél egészségesebben étkezni, akkor is, ha nem vagy híve az extrém diétáknak;szeretnél ugyanabból a pénzösszegből egészségesebben, fenntarthatóbban étkezni;azt gondolod, hogy az étkezés egy jó családi és közösségi esemény lehet;szívesen tanulsz másoktól hasznos praktikákat;szívesen megosztod másokkal a saját tapasztalataidat.

“Az ÖkoKör képzés minden várakozásomat felülmúlta. Nem egy egyszerű képzés volt, hanem inkább egy kétnapos, élményekben gazdag találkozás hozzám hasonlóan gondolkodó emberekkel. Az ÖkoKör képzés két napján óriási energiákat és új lendületet kaptam a többiektől.” – Tóth Andi (Háztartásom hulladék nélkül szerzője)

Milyen változásra számíthatsz?

Amikor korábbi ÖkoKörök eredményességét vizsgáltuk, azt találtuk, az ÖkoKör Kamra résztvevők közel harmadára csökkentették a kidobott élelmiszer mennyiségét az ÖkoKör találkozó végére.

Mikor? Hol? Hogyan?

Hírdetés

Időpont: 2021. szeptember 24-25. péntek (kb. 12-19:00 h, szombat 9:00-18:00 h)

Hol? Budapest (Pontos információt a regisztrációs díj befizetése után, a képzés előtti napokban küldünk)

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20. hétfő éjfél

A képzés hatékonysága érdekében kérjük, csak akkor jelentkezz, ha mindkét alkalommal részt tudsz venni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a képzésen nincs lehetőség gyerekkel részt venni. Kérjük, próbáld megoldani máshogy a gyerekfelügyeletet. Köszönjük a megértést!

A csoportvezető képzésen legfeljebb 30 fő vehet részt. A jelentkezések elfogadása a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik, és a regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé, melyet a csoportod indulása után visszafizetünk.

Regisztrációs díj: 5.000 Ft

A regisztrációs díjat az alábbi “donate” gombbal tudod befizetni. A megjegyzésbe kérjük írd be, hogy “ÖkoKör képzés”.

Amit a TVE nyújt:Munkafüzet a csoportmunka támogatásához (digitálisan vagy nyomtatva).Nemzetközileg és Magyarországon is kipróbált képzési módszertant, amely segít abban, hogyan hozd ki a jó ötleteket a csoporttagjaidból anélkül, hogy te lennél a megmondó ember.Környezetkímélő tisztítással, takarítással kapcsolatos információk, termékcímkék, jelölések, hasznos fogyasztóvédelmi információk.Induló zöld csomag a csoportodnak (pl. szódabikarbóna, citromsav, mosószóda, marhaepe szappan)Segédanyagok, mentorálás a csoportvezetés során.Ha a helyzet úgy alakulna, online módszerek és eszközök (pl. Zoom felület) biztosítása virtuális csoportokhoz.Tőled mindössze 3 dolgot kérünk:A képzést követően a saját közösségedben vagy a TVE-nél jelentkezőkkel indítsd el az ÖkoKörödet legkésőbb 2021 október közepéig.Légy elkötelezett a környezettudatos életmód és a csoportban való tanulás iránt.Hozd magaddal a lelkesedésed!

A járványhelyzettel kapcsolatos szabályok alakulása függvényében, a képzés előtt tájékoztatást küldünk nektek.

Ha ismersz valakit, aki szívesen bekapcsolódna, oszd meg vele a felhívásunkat!

 

Tarts velünk és tapasztald meg, hogy

a háztartászöldítést csakis örömmel érdemes csinálni!

Szeretettel várunk!

További kérdés esetén írj az [email protected] címre!

A képzés az Európai Unió támogatásával, #OurFood.OurFuture projekt keretében valósul meg.

Ez a poszt Téged is vár az ÖkoKör Kamra csoportvezető képzés először itt jelent meg: Tudatos Vásárlók.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »