Tartós oszlopok és kerékpártolók készítése /X/

Tartós oszlopok és kerékpártolók készítése /X/

Miért a rozsdamentes acél az egyik, ha nem a legerősebb anyag oszlopokhoz és kerékpártárolókhoz?

A RMÁruház csapata rozsdamentes acél tervezésével, gyártásával és megmunkálásával foglalkozik, valamint az építészeti kivitelezés során is teljes körű szolgáltatást nyújt.

Miért a rozsdamentes acél az egyik, ha nem a legerősebb anyag oszlopokhoz és kerékpártárolókhoz?

Mint már említettük is, a rozsdamentes acél az egyik leginkább strapabíró és minőségi anyag e célokra. Ezt ellenálló képessége, korrózió elleni védekezőképessége és esztétikai vonzereje is garantálja. Az oszlop és a kerékpártároló is 0-24-ben kint lesz a hóban, fagyban, esőben és viharban is, ilyenkor pedig bírni kell a “kiképzést” minden szempontból. De azért is népszerű, mert könnyen tisztítható és minimális karbantartást igényel.

Az, hogy hazánk egyik legnagyobb nemzetközi vállalata is a rozsdamentes acélra esküszik, talán jobb bizonyíték annál, mintha még hosszú-hosszú sorokon keresztül firtatnánk az elméleti tudnivalókat. Hiszen a gyakorlatban, élesben már számtalanszor bizonyított!

Hírdetés

Az egyik legnagyobb nemzetközi áruházlánc udvarán is rozsdamentes acél található szép számmal!

Amennyiben valaki ugyanis Hajdúszoboszlón nyaral, lakik vagy átutazóban van és elmegy a Lidl-be bevásárolni, és vet egy pillantást az itteni pollerekre vagy kerékpártárolókra, maga is meggyőződhet a leírtakról. Ezek a darabok pedig betonozható kivitelben készültek el, rövid határidővel és egyedi módon. De az ország több részén is hasonló “élményeket” tapasztalhatunk.

Minőségi rozsdamentes poller és kerékpártároló készítése határidővel

Amikor minőségi rozsdamentes pollereket és kerékpártárolókat vagy akár egyéb építészeti megoldásokat, például korlátokat kell határidőre készíteni, a precíz munkavégzés, a határidők pontos betartása különösen fontos.

A RMÁruház számára ezek a feladatok nem jelentenek gondot – ahogy bizonyították azt a Lidl-nél végzett munkálatok során is. A munka pedig nemcsak a gyártás, hanem a logisztikai részt is magába foglalta, hiszen országszerte kellett a termékeket sérülésmentesen kiszállítani, egyeztetni a partnerrel, a határidőket tűpontos betartva – ellenkező esetben jelentős kötbérrel kell számolnia a szállítónak. Ez a veszély azonban jelen esetben nem fenyegette a céget.

Amennyiben valaki olyan generálkivitelezőt keres, amelyik megbízhatóan, precízen, a határidőket betartva képes minőségi munkát biztosítani, a RMÁruház csapata garanciát jelent – ráadásul a rozsdamentes acéllal kapcsolatban is mindent pontosan tudnak a szakemberek.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »