Szoboszlai Dominik egy régi-új csapattársat kaphat az új vezetőedző által

Szoboszlai Dominik egy régi-új csapattársat kaphat az új vezetőedző által

Ugyan hivatalosan még nincs bejelentve, de nyílt titok, hogy Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Liverpool vezetőedzői székében, és már egy friss kiszemeltje is van.

A Feyenoord kispadjáról búcsúzó holland szakembernek a hírek szerint kevesebb dolga lesz az átigazolásokkal, mint német elődjének, de a szintén megújuló sportszakmai vezetőség is az ő elképeléseit figyelembe véve készül a nyári transzferekre – írja a Bors.

Az egyik kiszemeltjük hasonló pozícióban játszik, mint Szoboszlai Dominik.

A remek őszi produkciója után, tavaszra – újévi sérülése elhúzódása után – visszaesett magyar középpályásnak a kommentárok szerint mégsem kell aggódnia, sőt!

Lipcsében már játszottak együtt Dani Olmóval, aki, miután Szoboszlai tavaly távozott a csapattól, átvette jobb oldali támadó középpályási pozícióját.

A tervezett erősítésről beszámoló liverpool.com szerint Olmo és Szoboszlai párosának liverpooli újraegyesülésével nőnének Arne Slot variációs lehetőségei a támadójátékban: szerepelhetnek egymás melletti támadó középpályásokként, de az is elképzelhető, hogy a jobbszélső Mohamed Szalah várható távozása esetén a magyar válogatott sztárja kerülhet előrébb a csatársorba.

Mint írják, Dani Olmo megszerzése hasonló forgatókönyv szerint mehet végbe, mint tavaly az élő szerződésből 70 millió euróért kivásárolt Szoboszlai Dominiké. A 26 éves, 33-szoros spanyol válogatott labdarúgó a papírforma szerint 2027 nyaráig még a Lipcsében játszik, ám a szerződése egyik záradéka alapján 60 millió eurós vételi ajánlat esetén a németeknek el kell engedniük.

Hírdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik) által megosztott bejegyzés


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »