Szerdán rajtol az UEFA Európa-liga alapszakasza, élőben a közmédia csatornáin

Szerdán rajtol az UEFA Európa-liga alapszakasza, élőben a közmédia csatornáin

A közmédia csatornáin előfizetési díj nélkül és élőben lehet nézni az idei szezonban is a Ferencváros labdarúgócsapatának nemzetközi szereplését. Szeptember 25-én kezdődik az UEFA Európa-liga alapszakasza, kivételesen szerdán (a továbbiakban csütörtökön lesz a játéknap), az első fordulóban a Ferencváros idegenben, a belga Anderlecht ellen lép pályára, amelyet élőben követhetnek a közmédia valamennyi sportcsatornáján.

Az idei szezonban átalakult az Európa-liga alapszakasza, így még izgalmasabb mérkőzésekre lehet számítani, nehéz lesz megjósolni a továbbjutó csapatokat, hiszen az alapszakaszban minden egyes gól számít majd – emiatt is megéri követni az UEFA Európa-ligát a közmédia csatornáin. A nyitóforduló különlegessége a két játéknap, ugyanis az első játékhéten lesz csak szerda-csütörtökön Európa-liga mérkőzés, a szezon további részében csak csütörtökön játszanak majd EL-meccseket.

A Ferencváros nemzetközi mérkőzéseit idén is a közmédiában lehet élőben figyelemmel kísérni. A zöld-fehérek a belga Anderlecht otthonában kezdik az Európa-liga alapszakaszát.

Az idei nemzetközi futballszezon különlegessége, hogy csak az M4 Sport tudósít magyarul, élőben a helyszínről – az anderlechti Lotto Parkból Ujvári Máté közvetítésével láthatjuk a találkozót. Az M4 Sport helyszíni szakértőjeként az Anderlechttel ötször belga bajnoki címet szerző Juhász Roland segíti Molnár Mátyás pályaszéli riporter munkáját, míg a stúdióban, a felvezető műsorban újra láthatják szakértőként a 97-szeres magyar válogatott Gera Zoltánt.

Hírdetés

Az M4 Sport stábja már két napja a helyszínen tartózkodik,  exkluzív interjút készítettek a belga csapat új sztárjával, a Southamptontól kölcsönvett Samuel Edozie-vel, amit a felvezető műsorban láthatnak. Az Európa-liga mérkőzései után (ezen a héten szerdán és csütörtök este, a továbbiakban csak csütörtökön) 23 órakor kezdődik a Góóól! című magazinműsor, amiben a játéknap teljes összefoglalóját is láthatják az összes fontos jelenettel.

Az alapszakasz második találkozójára október 3-án kerül sor, a Ferencváros hazai pályán, a Groupama Arénában fogadja az angol Tottenham gárdáját.

Az Anderlecht-Ferencváros Európa-liga labdarúgómérkőzést élőben, ingyenesen az M4 Sporton és az m4sport.hu-n szerda este 21:00-tól, a felvezető műsort Gera Zoltánnal 20 órától láthatják. A Nemzeti Sportrádióban és a Kossuth Rádióban 21 órakor kezdődik az élő közvetítés, továbbá a nemzetisport.hu oldalon élő, percről percre frissülő tudósítást is olvashatnak.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »