Sepsiszentgyörgy jelentős része víz nélkül maradt

Sepsiszentgyörgy jelentős része víz nélkül maradt

Sepsiszentgyörgy számos utcájában szünetelt a vízszolgáltatás hétfő reggel, többen jelezték, hogy vagy egyáltalán nem folyik a csapból a víz, vagy pedig nagyon gyenge a nyomás.

Az aggodalmat fokozta, hogy a szolgáltatás nem csak az ivóvízhálózat digitalizációs projektjéhez kapcsolódó munkálatok miatt érintett részeken szünetelt – azaz a Forrás, Gaál Sándor, Albert Álmos, Puskás Ferenc, Imre István, Moldovan Nicolae, Csíki utca, Kastély Szálló, Sepsi Food, Hunyadi Csárda, Sepsi Aréna, Sepsi OSK stadion –, hanem a város jelentős részében.

Hírdetés

A Közüzemek Rt. Facebook-oldalán 10 óra körül közölte, hogy a sepsiszentgyörgyi vízháznál meghibásodás történt, ennek következtében maradt ivóvíz nélkül a város nagyobb része. Időközben megnyitották a Păiuș tartályt is, hogy pótolják a kiesést, a hálózat lassan visszatelik, és legkésőbb 11 óráig a szolgáltatás is helyreáll – ígérte a szolgáltató, egyúttal megköszönve a fogyasztók türelmét.

A kialakult helyzet ügyében kerestük Kozsokár Attila igazgatót is, mihelyt sikerül elérnünk, cikkünket frissítjük. (-ádi)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »