Romain Grosjean megmutatta ijesztően összeégett kezét – képek

Romain Grosjean megmutatta ijesztően összeégett kezét – képek

Teljesen lekerült a kötés a tavalyi Bahreini Nagydíjon megsérült Romain Grosjean kezéről, először látható nyilvánosan, hogy a francia pilóta az eddig közöltnél jóval súlyosabb sérüléseket szenvedett.

Hősként ünnepelte a közvélemény a 2020-as Bahreini Nagydíjon megsérült Romain Grosjeant, aki hatalmas sebességgel átszakította a szalagkorlátot a rajt után, majd az autója lángra kapott, de lélekjelenléte, valamint a mentők összehangolt munkájának köszönhetően életben maradt.

Grosjean segítség nélkül szállt ki a roncsból, de közben a tűzálló öltözet is csak enyhíteni tudta az égési sérüléseit. Kórházba szállítása után a hírek arról szóltak, hogy másodfokú, enyhébb sérüléseket szenvedett, de a versenyző által a közösségi médiába feltöltött képek szerint a bal keze még mindig magán viseli a súlyos égés nyomait – írta az Origo.

A francia pilóta ettől függetlenül boldog, mert végre kötés nélkül élhet tovább.

A Haas egykori pilótája egy kézzel már versenyezni is kezdett, egyelőre természetesen csak szimulátoron, de korábban utalt arra, hogy 2021-ben a valós versenypályákra is visszatérne, azt egyelőre nem tudni, hogy melyik bajnokságban. A Forma-1-ben nem maradt számára hely, miután csapata már a baleset előtt bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »