Rendőrkézen a jászapáti drogdíler

Rendőrkézen a jászapáti drogdíler

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy jászapáti férfit, aki az elmúlt hónapokban helyi felnőtteknek és fiatalkorúaknak új pszichoaktív anyagot árult.

Hírdetés

Egy jászapáti lakost állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységének közreműködésével 2023. november 23-án, reggel. A megalapozott gyanú szerint a 30 éves férfi június óta napi rendszerességgel, 1000 Ft/pakk áron árusított otthonában felnőtt és fiatalkorú lakosoknak új pszichoaktív anyagot.

A rendőrök a férfinél tartott kutatás során mérleget, csomagolóanyagot és két kiporciózott, alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le. A por az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. Vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében készpénzt foglaltak le a nyomozók.

A jászsági rendőrök a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek új pszichoaktív anyag kínálásával, átadásával elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »