Országjárásra indult Orbán Viktor

Országjárásra indult Orbán Viktor

A miniszterelnök közösségi oldalán tett bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe – írja a Magyar Nemzet.

„A kampányt berúgtuk” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök országjárása nem meglepő, ugyanis legutóbbi bejegyzésében is hangsúlyozta: egyre nagyobb a feszültség Európában. A kontinensen a hangulat háborús, mindenki részéről háborús készülődést lát.

Hírdetés

„Brüsszel a tűzzel játszik. Amit csinál, az maga az istenkísértés. A világháborúkat az elején sohasem hívják világháborúnak. Harmadik balkáni háború, Molotov–Ribbentrop-paktum, Lengyelország felosztása, és a vége aztán kétszer is világháború lett” – fogalmazott. Bejegyzése végén pedig azt hangsúlyozta, hogy a magyarok tudják, milyen a háború. Kiemelte: „Ebből a háborúból ki kell maradnunk. Ez nem a mi háborúnk. Nem akarunk háborút, és nem akarjuk, hogy Magyarország újra nagyhatalmak játékszerévé váljon.”

Hozzátette: „Ezért ki kell tartanunk a béke mellett – itthon, Brüsszelben, Washingtonban, az ENSZ-ben és a NATO-ban is”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »