Orbán Viktor Budán indítja a választási kampányt

Orbán Viktor Budán indítja a választási kampányt

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Az európai parlamenti (EP) választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison, beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Menczer Tamás Facebook-oldalán pénteken.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető, az esemény a közösségi médián keresztül is követhető lesz.

A Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el – tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje és melyek a Fidesz legfontosabb céljai – jelezte Menczer Tamás.

Hírdetés

Hangsúlyozta: rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk! – tette hozzá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – szögezte le a kommunikációs igazgató. Hozzáfűzte, „továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is”.

„Számunkra Magyarország az első! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!” – írta Menczer Tamás.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »