Nép Szolgája: Korlátozzák a védőoltást elutasító ukránok jogait

Nép Szolgája: Korlátozzák a védőoltást elutasító ukránok jogait

Dmitro Hurin, a Nép Szolgája párt képviselője, aki korábban az orvosok felmentését javasolta a COVID-19 elleni oltás megtagadása miatt, ezúttal ismét egy furcsa felvetéssel állt elő.  

Szerinte otthoni bebörtönzésre kell „ítélni” azokat az ukránokat, akik elutasítják a COVID-19 elleni oltást.

Így a „Nép Szolgája” azt javasolta, hogy korlátozzák a védőoltást elutasító ukránok jogait a kávézók, éttermek, iskolák, egyetemek látogatására. Valójában a képviselő kezdeményezi az emberek „bezárását” a saját otthonukban, amíg be nem oltják őket.

„A következő lépés azután, hogy az országnak 100%-ban elegendő mennyiségű oltást biztosítanak,

Hírdetés

az oltást megtagadók korlátozása bizonyos jogokban,

mert ők veszélyeztetik a többi állampolgár életét és egészségét (a kávézók és éttermek, iskolák, egyetemek, továbbá színházak, mozik, sportesemények és mások látogatásának tilalma), ahogy Izrael most teszi, és Európa más országai készülnek erre” – írta Hurin Facebook-oldalán, idézi az apnews.com.ua.

Ezenkívül Gurin azt mondta, hogy mások „nem kell hogy viseljék a következményeket”, mert egyesek „félnek” a koronavírus elleni oltástól.

„Maga fél, akkor üljön otthon.

Ez ilyen egyszerű. Bár miről beszélek, az iskolákban a Legfelső Bíróság már úgy döntött, hogy a be nem oltott gyermekek iskolai látogatásának tilalma törvényes” – tette hozzá a képviselő.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »