Nem a fehérek élete számít: Franciaországban betiltják a Generation Identitaire-t

Nem a fehérek élete számít: Franciaországban betiltják a Generation Identitaire-t

Franciaországban betiltják a Generation Identitaire (Identitás Generáció) patrióta, bevándorlássellenes csoportot, írja a Reuters.

„A bevándorlókkal köztudottan ellenséges csoport betiltásának folyamatát hivatalosan is elindította a francia belügyminisztérium” – közölte az önkényuralmi döntést Gerald Darmanin tárcavezető.

Hírdetés

Az Identitaire Generation többször megpróbálta megakadályozni az illegális bevándorlók Franciaországba jutását, több ilyen akciót is szerveztek az Alpok franciaországi területein és a Pireneusokban is. Ez utóbbi akciójuk után indítottak nyomozást a francia hatóságok januárban, mert álláspontjuk szerint a szervezet tagjai „fajgyűlöletre próbálták buzdítani” az embereket.

Decemberben szabadult a bíróságról a csoport három aktivistája, akiket korábban hat hónap börtönre ítéltek, miután 2018-ban is megpróbálták megakadályozni az illegális migránsok belépését az országba a francia-olasz határon. A szervezet két helikoptert és egy repülőgépet bérelt 2018 tavaszán azért, hogy felkutassa azokat a migránsokat, akik az Alpokon átkelve próbálnak bejutni Franciaországba.

Hiába is ügyeltek, hogy aktivistáik ne rongáljanak és soha ne támadjanak senkire, valamint ne provokáljanak se rendőröket, se senki mást. Még a molinók üzenetei sem erőszakosak (pl. „a fehérek élete is számít”), ellentétben az általuk ellenzett tömeges bevándorlással, mely konkrét népességcserét eredményez Franciaországban, miközben az iszlamista terrorizmus veszélyével is fenyeget.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »